Micul David are nevoie de ajutor, pentru a putea învinge boala. A fost diagnosticat cu cancer

Micul David are nevoie de ajutor, pentru a putea învinge boala. A fost diagnosticat cu cancer

Povestea micuțului erou David a început chiar din primele clipe de când a venit pe lume. Deși pentru Mariana Dumitrașcu, mama copilului, a fost o sarcină grea, care a ținut-o multă vreme la pat, aceasta, împreună cu Ciprian, soțul ei, s-au bucurat enorm de nașterea fiului lor.

Din nefericire, cadrele medicale le-au dat celor doi soți, în vârstă de 33 de ani pe atunci, o veste groaznică. David s-a născut cu o malformație cardiacă.

Au așteptat un an de zile pentru a putea fi operat, iar ulterior mai mare le-a fost bucuria când au aflat că problema medicală a fost rezolvată.

„Doar că, din nefericire, nu a durat mult timp până când o nouă veste i-a cutremurat din nou. Și aceea că David are cancer”, a declarat Vlad Plăcintă, președintele Asociației „Salvează o inimă”.

Medicii din România i-au spus clar și apăsat că neuroblastomul de grad IV de care suferă băiețelul nu este vindecabil. Dar, în ciuda acestei vești înfiorătoare pentru orice părinte, o speranță a apărut de la o clinică din străinătate, la Clinica Emsey din Turcia. Acolo David poate fi operat și ar putea supraviețui cumplitului diagnostic.

„Această șansă costă enorm pentru noi, o familie modestă. 116156 euro este o sumă pe care numai niște oameni bogați și-ar putea-o permite. Singura noastră bogăție sunt copiii noștri. Noi nu avem nici măcar o casă a noastră”, a explicat mama lui David.

Din cauza internărilor permanente ale copilului, Ciprian, care lucra în construcții, și-a pierdut recent serviciul, iar Mariana nu a mai lucrat, deoarece nu a avut cu cine să-și lase fetița de 5 ani.

Amândoi părinții sunt între ciocan și nicovală: abia au cu ce trăi de pe o zi pe alta, dar trebuie să strângă o sumă la care nici nu visau până acum, astfel încât să-și salveze copilul de la moarte.

„Vă rog din suflet să ne ajutați!”, imploră femeia.

Aceasta îl soarbe din priviri pe băiețelul ei, bucurându-se de fiecare gest, de fiecare zâmbet, trăind cu speranța și rugăciunea permanentă în suflet că se va face o minune și pentru ea, că își va putea vedea copilul crescând, devenind bărbat, trăind o viață fericită.

Minunea poate fi realizată prin orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă”.

„Pentru noi sunt doar bani, pentru David sunt șanse în plus la viață. Orice sumă îi poate schimba destinul acestui suflet nevinovat”, adaugă președintele Asociației.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociația “SALVEAZA O INIMA”

Cod de înregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Pentru transfer bancar trebuie să specificați numele copilului - DAVID DUMITRASCU

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Pași importanți pentru realizarea Șoselei de Centură a Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
914

Proiectul pentru realizarea Șoselei de Centură Ocolitoare a municipiului Botoșani a fost scos la licitație. Tronsonul de 10 kilometri va avea continuitate în Drumul Expres Botoșani – ...

Imagini din trecut îmbrăcate în idei de viitor în Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
338

Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al municipiului Botoșani este unic în județul Botoșani, dar mai ales în Regiunea Moldovei prin faptul că se află în subteranul unei clădir...

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
780

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...