Micul David are nevoie de ajutor, pentru a putea învinge boala. A fost diagnosticat cu cancer

Micul David are nevoie de ajutor, pentru a putea învinge boala. A fost diagnosticat cu cancer

Povestea micuțului erou David a început chiar din primele clipe de când a venit pe lume. Deși pentru Mariana Dumitrașcu, mama copilului, a fost o sarcină grea, care a ținut-o multă vreme la pat, aceasta, împreună cu Ciprian, soțul ei, s-au bucurat enorm de nașterea fiului lor.

Din nefericire, cadrele medicale le-au dat celor doi soți, în vârstă de 33 de ani pe atunci, o veste groaznică. David s-a născut cu o malformație cardiacă.

Au așteptat un an de zile pentru a putea fi operat, iar ulterior mai mare le-a fost bucuria când au aflat că problema medicală a fost rezolvată.

„Doar că, din nefericire, nu a durat mult timp până când o nouă veste i-a cutremurat din nou. Și aceea că David are cancer”, a declarat Vlad Plăcintă, președintele Asociației „Salvează o inimă”.

Medicii din România i-au spus clar și apăsat că neuroblastomul de grad IV de care suferă băiețelul nu este vindecabil. Dar, în ciuda acestei vești înfiorătoare pentru orice părinte, o speranță a apărut de la o clinică din străinătate, la Clinica Emsey din Turcia. Acolo David poate fi operat și ar putea supraviețui cumplitului diagnostic.

„Această șansă costă enorm pentru noi, o familie modestă. 116156 euro este o sumă pe care numai niște oameni bogați și-ar putea-o permite. Singura noastră bogăție sunt copiii noștri. Noi nu avem nici măcar o casă a noastră”, a explicat mama lui David.

Din cauza internărilor permanente ale copilului, Ciprian, care lucra în construcții, și-a pierdut recent serviciul, iar Mariana nu a mai lucrat, deoarece nu a avut cu cine să-și lase fetița de 5 ani.

Amândoi părinții sunt între ciocan și nicovală: abia au cu ce trăi de pe o zi pe alta, dar trebuie să strângă o sumă la care nici nu visau până acum, astfel încât să-și salveze copilul de la moarte.

„Vă rog din suflet să ne ajutați!”, imploră femeia.

Aceasta îl soarbe din priviri pe băiețelul ei, bucurându-se de fiecare gest, de fiecare zâmbet, trăind cu speranța și rugăciunea permanentă în suflet că se va face o minune și pentru ea, că își va putea vedea copilul crescând, devenind bărbat, trăind o viață fericită.

Minunea poate fi realizată prin orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă”.

„Pentru noi sunt doar bani, pentru David sunt șanse în plus la viață. Orice sumă îi poate schimba destinul acestui suflet nevinovat”, adaugă președintele Asociației.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociația “SALVEAZA O INIMA”

Cod de înregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Pentru transfer bancar trebuie să specificați numele copilului - DAVID DUMITRASCU

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Borsetă cu bani restituită proprietarului de un elev jandarm (fotogalerie)

astăzi, 10:08
296

O borsetă cu bani a reintrat, seara trecută, în posesia proprietarului de drept cu ajutorul unui viitor subofițer jandarm.Ionuț, elev la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi din Fă...

Bărbat amendat și lăsat fără lemne, după ce a încercat să păcălească oamenii legii

Luni, 6 Februarie 2023
216

Sâmbătă, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 8 din Flămânzi au oprit pe drumul județean D.J. 208 H, în comuna Coșula, o autoutilitară care transporta mater...

Acțiune a polițiștilor din Ștefănești pentru depistarea ilegalităților în domeniul silvic

Luni, 6 Februarie 2023
172

Sâmbătă, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești au organizat o acțiune pentru prevenirea și co...