O copilă cu chip de înger are nevoie de ajutor. A fost diagnosticată cu o tumoră gigant și cancer de gradul IV

O copilă cu chip de înger are nevoie de ajutor. A fost diagnosticată cu o tumoră gigant și cancer de gradul IV

Apel umanitar pentru ajutorarea unui copil diagnosticat cu o boală cumplită. Cadrele medicale au depistat că are tumoră cerebrală gigant, iar la începutul acestui an au aflat că are cancer de gradul IV.

Carina Elena a fost un copil ca oricare altul, fără nicio grijă, până pe data de 16 decembrie 2021, când părinții acesteia au primit o veste cruntă. Fetița a fost diagnosticată cu tumoră cerebrală gigant.

A fost operată de urgență pe data de 17 decembrie. Intervenția chirurgicală a fost una de succes, însă veștile rele tot au continuat să vină.

Joi, 6 decembrie, părinții fetiței au primit o veste cumplită. Carina Elena se luptă cu cancer de gradul IV.

Singura salvare a venit din străinătate, de la un institut din Paris, unde ar putea fi salvată, însă costurile sunt foarte mari, iar familia nu și le permite.

Toți cei care vor să o ajute pe Carina să învingă boala pot dona în conturile deschise pe numele tatălui.

CONT EURO: RO27BTRLEURCRT0119239401

CONT RON/LEI: RO77BTRLRONCRT0119239401


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Aeronava SMURD solicitată pentru a prelua un pacient în stare gravă

Duminică, 7 August 2022
1175

Elicopterul SMURD a fost solicitat să aterizeze la Botoșani, duminică după-amiază, pentru a prelua un pacient în stare gravă.Este vorba despre un tânăr, în vârstă d...

Școală modernă pentru elevii din Gorbănești. Unitatea de învățământ a fost reabilitată printr-un proiect european în valoare de peste un milion de lei (fotogalerie)

Duminică, 7 August 2022
476

Elevii din Gorbănești vor învăța, din toamnă, într-o școală modernă și vor putea face sport pe un teren sintetic, modernizat și cu nocturnă, în urma proiectului „Rea...

La plimbare cu un ATV neînmatriculat

Duminică, 7 August 2022
295

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări cu privire la un tânăr, cetăţean român, care a fost depistat conducând un A...