O copilă cu chip de înger are nevoie de ajutor. A fost diagnosticată cu o tumoră gigant și cancer de gradul IV

O copilă cu chip de înger are nevoie de ajutor. A fost diagnosticată cu o tumoră gigant și cancer de gradul IV

Apel umanitar pentru ajutorarea unui copil diagnosticat cu o boală cumplită. Cadrele medicale au depistat că are tumoră cerebrală gigant, iar la începutul acestui an au aflat că are cancer de gradul IV.

Carina Elena a fost un copil ca oricare altul, fără nicio grijă, până pe data de 16 decembrie 2021, când părinții acesteia au primit o veste cruntă. Fetița a fost diagnosticată cu tumoră cerebrală gigant.

A fost operată de urgență pe data de 17 decembrie. Intervenția chirurgicală a fost una de succes, însă veștile rele tot au continuat să vină.

Joi, 6 decembrie, părinții fetiței au primit o veste cumplită. Carina Elena se luptă cu cancer de gradul IV.

Singura salvare a venit din străinătate, de la un institut din Paris, unde ar putea fi salvată, însă costurile sunt foarte mari, iar familia nu și le permite.

Toți cei care vor să o ajute pe Carina să învingă boala pot dona în conturile deschise pe numele tatălui.

CONT EURO: RO27BTRLEURCRT0119239401

CONT RON/LEI: RO77BTRLRONCRT0119239401


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Mihaela Stoiciuc, despre plecarea din AUR: „Nu ocup nicio funcție...”

Vineri, 15 Martie 2024
1382

În ultimele zile au apărut în spațiul public mai multe zvonuri conform cărora Mihaela Stoiciuc Vasilică ar fi părăsit formațiunea politică AUR – Filiala Botoșani. Acest lucr...

Start la împădurit! Elevi, profesori și activiști de mediu din Botoșani au deschis oficial campania „Luna plantării arborilor” (foto, video)

Vineri, 15 Martie 2024
500

Vineri dimineață, la Cantonul Silvic de la Rediu, a avut loc o aplicație practică în teren cu ocazia campaniei „Luna plantării arborilor”. Au participat reprezentanți de la Age...

Cătălin Flutur și-a anunțat oficial candidatura la Primăria Botoșani. „Eu urc exact în vârful politicii și în vârful Botoșaniului” (foto, video)

Joi, 14 Martie 2024
1902

Liberalul Cătălin Flutur a anunțat în mod oficial, joi seară, că va candida pentru funcția de primar al municipiului Botoșani din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala...