O copilă cu chip de înger are nevoie de ajutor. A fost diagnosticată cu o tumoră gigant și cancer de gradul IV

Apel umanitar pentru ajutorarea unui copil diagnosticat cu o boală cumplită. Cadrele medicale au depistat că are tumoră cerebrală gigant, iar la începutul acestui an au aflat că are cancer de gradul IV.

Carina Elena a fost un copil ca oricare altul, fără nicio grijă, până pe data de 16 decembrie 2021, când părinții acesteia au primit o veste cruntă. Fetița a fost diagnosticată cu tumoră cerebrală gigant.

A fost operată de urgență pe data de 17 decembrie. Intervenția chirurgicală a fost una de succes, însă veștile rele tot au continuat să vină.

Joi, 6 decembrie, părinții fetiței au primit o veste cumplită. Carina Elena se luptă cu cancer de gradul IV.

Singura salvare a venit din străinătate, de la un institut din Paris, unde ar putea fi salvată, însă costurile sunt foarte mari, iar familia nu și le permite.

Toți cei care vor să o ajute pe Carina să învingă boala pot dona în conturile deschise pe numele tatălui.

CONT EURO: RO27BTRLEURCRT0119239401

CONT RON/LEI: RO77BTRLRONCRT0119239401


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Medicul Ramona Guraliuc despre situația de la UPU: „Suntem într-un deficit mare de personal. Am depășit chiar 200 de pacienți în 24 de ore” (video)

Vineri, 28 Ianuarie 2022
318

În cadrul unei conferințe de presă susțină în cursul zilei de vineri, 28 ianuarie, la sediul Instituției Prefectului, șefa Unității de Primiri Urgențe (UPU) din municipiul Botoșa...

Accident la Dângeni. Doi tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-au izbit cu mașina într-un cap de pod

Vineri, 28 Ianuarie 2022
338

Doi tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce mașina în care se aflau s-a izbit într-un cap de pod de pe raza satului Strahotin, din comuna Dângeni. Potri...

Botoșănenii se pot testa împotriva infecției cu Covid-19 și în 78 de cabinete de medicină de familie (video)

Vineri, 28 Ianuarie 2022
457

Pentru a le veni în sprijin cadrelor medicale de pe Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din municipiul Botoșani, secție care a fost luată cu asalt de pacienți în ultima perioadă, 78 de...