A fost strânsă întreaga sumă de care Mihaela Andrieș are nevoie pentru a învinge boala. „Este incredibil, vă mulțumesc tuturor și fiecăruia în parte”

A fost strânsă întreaga sumă de care Mihaela Andrieș are nevoie pentru a învinge boala. „Este incredibil, vă mulțumesc tuturor și fiecăruia în parte”

Mână de la mână, oamenii cu suflet mare au făcut posibilă o situație care părea imposibilă la bun început. Cei 40.450 de euro, de care asistenta Mihaela Andrieș are nevoie, pentru a putea învinge boala, au fost strânși în doar șase zile.

Mihaela Andrieș a găsit salvare de la un spital din Germania, iar acum, datorită donațiilor făcute în conturile deschise de către Asociația „Salvează o inimă” poate fi vindecată.

Întreaga suma trebuia strânsă în maxim două luni de zile, un termen destul de scurt, ca să ajungă în străinătate. Însă, acest lucru a fost posibil doar în șase zile, timp în care a fost strânsă întreaga sumă de care familia are nevoie.

„Este incredibil, vă mulțumesc tuturor și fiecăruia în parte. Prin donațiile voastre ați reușit să faceți posibilă această minune, să strângem banii în doar șase zile. Cuvintele pot exprima doar o frântură din cât de recunoscătoare sunt pentru că voi toți ați ajutat-o pe mama mea. Mulțumim din tot sufletul și Dumnezeu să vă răsplătească înmiit”, este mesajul Ralucăi, fiica Mihaelei Andrieș.

„În doar 6 zile calendaristice s-a colectat suma necesară pentru intervenția chirurgicală. Mulțumim din inimă pentru fiecare donație, distribuire, rugăciune și fiecare gând bun”, este mesajul lui Vlad Plăcintă, președintele Asociației „Salvează o Inimă”.

De asemenea, Alina Greavu, un influencer din România, care adesea se implică în campanii de strângere de fonduri, a auzit strigătele disperate ale familiei Mihaelei. Aceasta a contribuit și ea la campania de strângere de fonduri pentru asistentă.

Mihaela Andrieș lucrează ca asistent medical într-un spital din Botoșani. Suferința trupească a fost mereu în fața ochilor ei și a făcut tot ce a putut pentru a-și ajuta pacienții să-și recapete sănătatea sau măcar să le scadă durerile.

În urmă cu 4 ani, a început să simtă pe propria piele neputința celor care se chinuiau în saloane. Un spasm la ochiul drept și dureri insuportabile la ureche au făcut-o să-și piardă zâmbetul, la propriu. Jumătatea dreaptă a feței i-a paralizat.

Atunci a început toată povestea femeii.

„Ultimii trei ani au fost un carusel de emoții pentru mine și familia mea. Numeroasele tratamente și vizite la doctori, toate fără succes, m-au lăsat obosită și lipsită de speranță că situația mea se va ameliora vreodată”, a declarat Mihaela Andrieș.

În România, afecțiunea a rămas nediagnosticată, iar de un tratament adecvat nici nu putea fi vorba. În noiembrie însă, o clinică din Tübingen, Germania, a diagnosticat-o pe femeia de 45 de ani cu tumoră de nerv facial și i-a propus o intervenție chirurgicală cu riscuri importante, printre care pierderea totală a auzului și a echilibrului pe partea dreaptă.

Ar fi singura șansă la o viață asemănătoare celei pe care Mihaela a avut-o înainte. Fără operație, tumora va crește și îi va amenința chiar viața.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unicul centru de servicii gratuite de recuperare neuromotorie din județul Botoșani intră în reabilitare! (foto, video)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
318

Centrul de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu pentru persoanele cu dizabilități din județul Botoșani intră într-un proces de reabilitare și modernizare, după ani buni ...

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
712

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
651

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...