Mai mulți botoșăneni au sesizat un posibil furt de trotinete electrice. Poliția nu a înregistrat vreo plângere în acest sens

Mai mulți botoșăneni au sesizat un posibil furt de trotinete electrice. Poliția nu a înregistrat vreo plângere în acest sens

Două dintre trotinetele electrice disponibilizate spre închiriere de compania Bolt ar fi fost furate de un bărbat, după cum susțin mai mulți locuitori ai municipiului Botoșani pe rețelele de socializare. Poliția nu a înregistrat nicio sesizare privind comiterea unei astfel de infracțiuni.

Miercuri dimineață, un locatar din zona Grivița a transmis redacției o serie de fotografii care au surprins un bărbat, probabil fără adăpost, în vârstă de circa 50 de ani, în timp ce transporta bunurile cu ajutorul unui cărucior.

„Le-a adunat el, s-a oprit la gunoi să mai caute câte ceva, apoi a plecat. Deși alarma suna continuu, nu părea deranjat. Am adus la cunoștință și celor de la Bold, chiar în acel moment”, a spus martorul.

„Nu am primit nicio sesizare privind o posibilă infracțiune de furt”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ).

Câteva ore mai târziu, pe Facebook au apărut o mulțime de fotografii ilustrând aceeași persoană. Și de această dată, reprezentanta IPJ a infirmat existența unei plângeri vizând o astfel de faptă.

„Nu avem nicio reclamație deocamdată. Vom discuta cu cei care se ocupa de gestionarea acestor trotinete”, a spus Nenișcu.

250 de trotinete electrice au fost puse la dispoziție spre închiriere, începând de marți.




 

 

Spune-ne opinia ta