Italia: O femeie româncă a fost găsită moartă de trei săptămâni în casă

Corpul neînsuflețit al unei femei românce în vârstă de 52 de ani a fost descoperit vineri, 10 mai, în casa unde aceasta locuia, la Fasano, provincia Brindisi din Puglia. Trupul era în stare avansată de descompunere, femeia era moartă de trei săptămâni, relatează presa italiană.

Italia: O femeie româncă a fost găsită moartă de trei săptămâni în casă

Românca locuia pe via Tessera și de trei săptămâni zăcea fără viață, singură, în casa închiriată în Fasano, unde lucra cu ora prin restaurante, la spălat farfurii. Munca sa era una ocazională, de aceea nimeni nu s-a alarmat de absența ei, arata rotalianul.com.

Exact cu trei săptămâni în urmă vorbise pentru ultima oară cu fetele sale din România, iar de atunci nu mai dăduse niciun semn de viață. Îngrijorate de tăcerea neobișnuită a mamei lor și necunoscând pe nimeni care le-ar fi putut da informații despre ea, fiicele femeii s-au urcat în avion și au venit în Italia pentru a vedea ce se întâmplă.

Ajunse vineri după-amiază la Fasano, împreună cu proprietarul casei au spart ușa apartamentului unde locuia mama lor. Mirosul îngrozitor care s-a simțit imediat nu prevestea nimic bun și drept urmare, fetele și-au găsit mama decedată.

Proprietarul a sunat imediat la 118 și a chemat carabinierii. La fața locului a sosit și procurorul de serviciu de la Brindisi, Pierpaolo Montinaro.

După primele constatări ale medicului legist moartea femeii nu a fost una violentă. Fetele au declarat că mama lor avea probleme cardiace.

În această dimineață de sâmbătă, 11 mai, va avea loc o cercetare mai amănunțită a cadavrului, scrie sursa citată. Dacă se va constata că decesul a survenit din cauze naturale fetele vor putea lua acasă trupul neînsuflețit al mamei lor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
571

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
424

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2933

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...