Imaginea zilei: Momentul in care o vaduva se intalneste cu cel caruia i s-a transplantat fata sotului ei

O femeie a avut parte de o intalnire emotionanta si unica, atunci cand barbatul care poarta acum fata sotului ei decedat a vrut sa-i multumeasca.

Imaginea zilei: Momentul in care o vaduva se intalneste cu cel caruia i s-a transplantat fata sotului ei

Calen "Rudy" Ross, din statul american Minnesota, s-a sinucis anul trecut. La scurt timp dupa moartea sa, fata i-a fost indepartata chirurgical si atasata lui Andy Sandness, in varsta de 32 de ani, scrie Ziare,com, citand The Independent.

Un an si 4 luni mai tarziu, institutia medicala care a urmarit evolutia dupa transplant a aranjat o intalnire intre vaduva lui Ross, Lilly, si Sandness.

Femeia a marturisit ca s-a gandit ca aceasta intalnire si revederea fetei fostului sau sot va fi una dureroasa.

Totusi, faptul ca Sandness are o structura a ochilor si a oaselor fetei foarte diferita a facut ca acesta sa nu semene cu Ross.

Sandness s-a automutilat in anul 2006, cand s-a impuscat in fata. Barbatul si-a pus atunci o pusca sub barbie si a apasat tragaciul, insa a supravietuit, dar cu cicatrici pe fata. "Am vrut sa-ti arat ca darul tau nu va fi irosit", i-a transmis vaduvei.

Si Ross s-a impuscat mortal, iar sotia sa era atunci gravida in 8 luni. Dupa ce si-a dat acordul pentru transplant de organe, femeia a aflat ca poate sa semneze si pentru transplanul facial. De altfel, medicul care a coordonat operatia a spus ca cei doi semanau atat de mult incat ar fi putut fi veri.

Transplantul a durat 56 de ore, iar peste 60 de medici au lucrat impreuna.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...