Dorohoiul își plânge morții la șapte ani de la inundații - FOTO

Dorohoiul își plânge morții la șapte ani de la inundații - FOTO

Miercuri se împlinesc 7 ani de la crudul eveniment care a zguduit municipiul Dorohoi. O ploaie nemiloasă a schimbat viaţa a sute de oameni.

În seara zilei de 28 iunie 2010, dezastrul s-a dezlănțuit făcând ca o jumătate de oraș să fie acoperit de ape în cateva ore.

Festivitatea de comemorare a avut loc la Troița ridicată în memoria victimelor și a debutat la ora 10:00 cu o slujbă religioasă, urmată de câteva discursuri.

La eveniment au fost prezenți Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi, Lucian Topalagă, viceprimarul municipiului Dorohoi, Daniela Beclea, subprefect, Dorin Birta, vicepreședinte al Consiliului Județean Botoșani și reprezentanți ai ISU, IJJ și IPJ, scrie Dorohoi News.

28 iunie 2010, zi de durere și de doliu, astăzi dupa 7 ani, ne reamintim cu durere în suflet de cele 6 persoane care și-au pierdut viața în acel nefericit eveniment.

Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace!




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
798

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
374

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
105

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...