Data la care vin pensiile în luna mai. Anunţul făcut de reprezentanții Companiei Naționale Poşta Română!

De obicei, pensiile sunt distribuite între prima zi și cea de-a 15-a zi a fiecărei luni. În acest an, însă, există un mic impediment din cauza sărbătorilor de la începutul lunii mai.

Data la care vin pensiile în luna mai. Anunţul făcut de reprezentanții Companiei Naționale Poşta Română!

Sărbătorile de la începutul lunii mai vor aduce o întârziere în distribuirea pensiilor. Poșta Română anunță că va avea un program special în perioada 1-6 mai 2024.

Astfel, distribuția pensiilor va începe din 2 mai, potrivit reprezentanților companiei.

Precizăm faptul că distribuirea drepturilor sociale (pensii) va începe cu data de 2 mai, în termenul asumat cu Ministerul Muncii și Solidarității Sociale”, se arată într-un comunicat al companiei, citat de Antena3 CNN.

Astfel, în 1 Mai 2024, de Ziua Muncii, toate subunităţile poştale din mediul rural și urban vor fi închise, în 2 mai toate subunităţile poştale din mediul rural și urban vor funcționa conform programului normal de lucru, iar în perioada 3 mai, Vinerea Mare – 6 mai, luni, a doua zi de Paște, toate subunităţile poştale din mediul rural și urban vor fi închise.

Începând de marți, 7 mai, toate subunităţile poştale îşi vor relua programul normal de lucru.

Reprezentanții Poștei anunță că programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora Vinerea Mare (ultima zi de vineri înaintea Paștelui), precum și prima și a doua zi de Paști sunt declarate zile de sărbătoare legală, nelucrătoare, preluate și în Contractul Colectiv de Muncă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) Banca Transilvania, Sucursala Botoșani angajează!

astăzi, 14:24
6

Specialist Servicii Clienți, perioadă determinată 12 luni – Sucursala Botoșani Povestea ta începe aici!Când alegi mai mult decât banking, primești mai mult de...

Zilele Eminescu, ediția iunie 2024: Premiul Național de Poezie „Mihai Eminescu” – Opus Primum

astăzi, 14:04
11

Pentru ediția din anul 2024, organizatorii propun un nou concept, care include: Festivalul de Debut, un târg de carte și gala de acordare a Premiului Național de Poezie „Mihai Eminescu&...

Două comune din Botoșani rămân fără apă 48 de ore!

astăzi, 13:29
145

Din cauza unei avarii produsă în zona localității Cucuteni, pe conducta de distribuție apă Dn 500 mm, Nova Apaserv Botoșani a oprit sistemul de alimentare cu apă astăzi, 21 mai 2024, &ic...