Concert caritabil pentru ajutorarea unui adolescent grav rănit într-un accident rutier. „E un dărăbănean de-al nostru, e copilul nostru...”

Băiatul este elev în clasa a XI-a, iar familia sa nu își permite să achite intervențiile medicale la care urmează să fie supus.

Concert caritabil pentru ajutorarea unui adolescent grav rănit într-un accident rutier. „E un dărăbănean de-al nostru, e copilul nostru...”

Comunitatea din zona orașului Darabani s-a unit, în prag de sărbători, pentru a veni în sprijinul familiei unui băiat care a fost victima unui grav accident rutier.

Marian Bejinariu, elev în clasa a XI-a, a ajuns la spital în urmă cu mai bine de o lună de zile, fiind victimă într-un accident rutier petrecut pe drumul ce leagă Darabani de Eșanca. Tânărul se afla în mașină cu o fată și alți trei băieți.

În urma evenimentului rutier, Marian a ajuns la spital la Iași și ulterior la București. În acest sens, pentru a-i ajuta familia să poată achita intervențiile medicale la care urmează să fie supus, la Casa de Cultură din Darabani se organizează, pe 17 decembrie, un concert caritabil cu specific de Crăciun.

Toate fondurile strânse în urma evenimentului vor fi donate familiei lui Marian.

Avem un Dumnezeu care ne iubește pe toți la fel și vrea să îl aducă înapoi pe Marian la familia lui, la prietenii lui, la casa lui și cred lucrul ăsta. De aceea vin cu o rugăminte la toată lumea... haideți cu mic, cu mare să ajutăm această familie greu încercată, să ajutăm un tânăr care are nevoie de noi, puneți-vă, vă rog, în situația aceasta... Drumul e lung, recuperarea e anevoioasă, trebuie bani mulți și multă credință și rugăciune”, este mesajul transmis de un internaut care nu a rămas indiferent la situația familiei lui Marian.

De pe 22 decembrie Spitalul de la București, unde este internat adolescentul, se va închide și va trebui să se întoarcă acasă. De asemenea, familia trebuie să îi cumpere o cască specială de protecție a capului până i se va transplanta o bucată de craniu lipsă, care se ridică la 8000 de lei.

Eu știu că se poate. Este un dărăbănean de-al nostru, este copilul nostru. Are viitorul în față, de aceea vă rog în numele Lui Dumnezeu să nu trecem indiferenți. Voi atașa mai jos contul mamei lui Marian, către care puteți să transferați un bănuț”, a transmis internautul.

Contul în care doritorii pot dona bani pentru Marian: RO59CECEB00008RON2205619 – Silvea Bejinariu

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

Miercuri, 8 Mai 2024
98

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

Miercuri, 8 Mai 2024
103

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

Miercuri, 8 Mai 2024
151

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...