Anunț AJPIS pentru aproximativ 17.000 de persoane cu handicap din Botoșani

Instituția informează că au fost virați banii aferenți lunii decembrie, în Trezoreria din Botoșani, pentru persoanele cu handicap beneficiare de indemnizații și de buget personal complementar.

Anunț AJPIS pentru aproximativ 17.000 de persoane cu handicap din Botoșani

   Foto: Știri Legislative

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială (AJPIS) din Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria din Botoșani sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente lunii decembrie pentru 16.964 beneficiari ai indemnizațiilor și bugetului personal complementar pentru persoane cu handicap.

Suma totală platită este de 9.286.177 de lei.

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc indemnizația lunară acordată persoanei cu handicap grav; Bugetul personal complementar lunar pentru adultul cu handicap grav; indemnizația lunară pentru însoțitor persoană cu handicap vizual grav; indemnizația lunară acordată persoanei cu handicap accentuat; bugetul personal complementar lunar pentru adultul cu handicap accentuat; bugetul personal complementar lunar pentru adultul cu handicap; bugetul personal complementar lunar pentru familia sau reprezentantul legal al copilului cu handicap grav; bugetul personal complementar lunar pentru familia sau reprezentantul legal al copilului cu handicap accentuat; bugetul personal complementar lunar pentru familia sau reprezentantul legal al copilului cu handicap mediu.

Toţi beneficiarii care au optat pentru plata în cont bancar vor primi banii în conturile personale în data de 14.12.2023, iar cei care au optat pentru plata prin mandat poştal, îi vor primi la domiciliu până la sărbători.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
345

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
366

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
220

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...