Șase copii din Botoșani visează la un brăduț și la un Crăciun alături de mama lor bolnavă de cancer!

Șase copii din Botoșani așteaptă ca mama lor, bolnavă de cancer și cu un ochi scos, să vină acasă de la spital pentru a petrece sărbătorile împreună.

Șase copii din Botoșani visează la un brăduț și la un Crăciun alături de mama lor bolnavă de cancer!

   Foto: Facebook / Anamaria Macuc

La doar 29 de ani, mama Andreea are 6 copii, cel mai mic de doar 5 luni. De când a venit pe lume cel mai mic dintre copii, mama lui s-a îmbolnăvit și a mers doar prin spitale.  

După ce a născut, Andreea a fost operata de cancer la creier și i s-a scos un ochi, medicii încercând astfel să-i salveze viața.

În prezent, Andreea se află în spital în Botosani, secția Oncologie, unde lupta pentru viață, dorindu-și foarte mult să fie alături de micuții ei.

Cei 6 copii își doresc cel mai mult s-o aibă pe mamă lângă ei. Nu au în casă un brăduț, dar visează, ca orice copil, ca și-n căsuța lor să existe un brăduț cu luminite de care să se bucure de Crăciun.

Familia locuiește în satul Băbiceni, la 40 de km de Botoșani, către Trușești. Preoteasa Anamaria Macuc a anunțat că în cursul zilei de astăzi (ora 13.00) va vizita această familie, cei care pot contribui fiind chemați să sprijine visul celor șase copii.

Dacă cineva dorește să le doneze:

-un brăduț, instalatie, ornamente de brad,

-o instalație de exterior,

-alimente, fructe, legume

-produse de igienă,

-pampers nr.4, 

-rechizite, jocuri educative, jucării

-hăinuțe și încălțăminte

pot fi depuse la Biserica Pacea în această dimineață, cu mențiunea ”Pentru Andreea”

Oricine dorește s-o viziteze pe Andreea atât acasă, în Băbiceni, cât și la spital în Botoșani, o poate contacta pe cumnata ei (în grija căreia se afla și cei 6 copii) la nr. de telefon +40748590897.

Sunt 5 fetițe de: 5 luni, 3 ani (nr. 28 la încălțămine), 4 ani (nr. 29 la încălțămine), 7 ani (nr. 30 la încălțămine), 8 ani (nr. 34 la încălțămine) și un băiețel de 11 ani (nr. 37 la încălțămine).Adresa: Raileanu Ionut, Sat Babiceni, com Durnesti, Jud Botosani.

”Momentan nu au cont la bancă. I-am rugat să-și deschidă cât mai curând. De săptămâna trecută, de când am aflat despre acest caz, m-am tot gândit la această mamă și la copilașii ei... M-am gândit la cât sunt de încercați și totusi, această mamă minunată găsește puterea să zâmbească pentru puii ei, indiferent de durerile groaznice prin care trece. Pentru mine acest caz este prioritar și chiar merită să fie mângâiați cât de cât acesti copilași. Vă rog s-o pomeniți în rugăciunile dvs. pe Andreea”, a transmis Anamaria Macuc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
261

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
304

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
191

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...