Botoșăneancă dispărută în Italia de 3 ani. Părinții: „Nu știm nimic de ea, suntem disperați!”

Plecată în căutarea unui trai mai bun, Loredana a lăsat la Botoșani părinții și doi fii, în vârstă acum de 23, respectiv 18 ani, care nu mai au nicio veste de la ea.

Botoșăneancă dispărută în Italia de 3 ani. Părinții: „Nu știm nimic de ea, suntem disperați!”

   Foto: rotalianul.com

Loredana Cojocariu, în vârstă de 43 de ani, originară din județul Botoșani, este căutată cu disperare de familia sa după ce a dispărut fără urmă în Italia.

Trei ani au trecut de când au vorbit ultima dată la telefon, apoi între ei s-a așternut liniștea. O liniște apăsătoare, dureroasă, plină de incertitudine pentru părinții și fiii ei.

„Inițial știu că era la Canicattì, dar conform unor informații s-ar fi mutat, dar tot acolo, în zonă”, a spus mama sa la telefon, potrivit Rotalianul.com. Loredana nu avea rude sau prieteni apropiați în Italia, ci doar cunoștințe și colegi de muncă.

Pentru a înfrunta mai ușor singurătatea, departe de țara natală și de cei dragi, începuse o relație cu un bărbat tunisian, mult mai în vârstă decât ea.

„Îmi spunea că se înțelege tare bine cu el”, a relatat mama femeii, „dar de trei ani nu mai știm nimic de ea. Nu ne-a mai sunat, iar pe Facebook nu ne mai apare profilul ei. Nu știm nimic de ea, suntem disperați!”

Până la momentul dispariției, conaționala noastră ținea legătura cu familia în mod regulat, de aceea tăcerea ei îi îngrijorează și mai tare pe cei de acasă.

„Nu ne-am certat, nu am avut nicio discuție contradictorie, pur și simplu a dispărut și nu mai știm nimic de ea”, a menționat mama femeii.

Familia face un apel la solidaritate și sprijin în încercarea de a găsi-o pe Loredana. Toți cei care au informații despre ea sunt rugați să sune la numărul de telefon: 0040 759 472 093.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
105

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
339

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
266

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...