Când dragostea de mamă ucide: ”N-am vrut să le fac nimic rău!” / "Văd ca îi iubești după felul în care plângi” - Video

Duminică noaptea, o tânără de 23 de ani s-a aruncat împreună cu cei doi copii de la etajul întâi al unui hotel din Botoşani. Unul dintre copii, în vârstă de doi ani, a murit. Fratele lui, de trei ani, a fost transportat în stare gravă la Iaşi.

Când dragostea de mamă ucide: ”N-am vrut să le fac nimic rău!” / "Văd ca îi iubești după felul în care plângi” - Video

Drama petrecută duminică seara în municipiul Botoșani a cutremurat întreaga comunitate.

Înainte de tragedie, femeia i-a trimis soțului un mesaj text pe telefon. ”Regret tot ce am făcut cu tine până acum și regret că m-am măritat cu tine, dar chestia era că voiam să scap de acasă…. atât... cel mai rău îmi pare pentru copii căci ei nu au nicio vină, dar nu îi pot lăsa așa ai nimănui, nimeni nu o să îi iubească, sper să fii fericit fără noi, adio”.

Salvatorii sosiți urgent la fața locului au fost cutremurați de cele găsite acolo.

Femeia, ținută strâns de doi pompieri după ce a fost scoasă din cameră, a repetat continuu: "N-am vrut să le fac nimic rău! N-am vrut să le fac nimic rău!".

Momentul tensionat al negocierii cu mama ucigașă i-a dat timp să acționeze ofițerului de pompieri care a împiedicat-o să se sinucidă, relatează Antena3CNN.

"Văd ca îi iubești după felul în care plângi. Dă-mi voie să vorbim pe scară. Nu mă voi apropia, îmi dai voie să mă urc, să vorbim?", i s-a adresat negociatorul femeii aflată într-o stare de mare confuzie emoțională.

"Era foarte agitată, repeta obsesiv: Ce am făcut, îmi pare rău, nu vreau sa ajung la pușcărie, nu vreau să creadă lumea că sunt criminală", avea să povestească el ulterior.

În timp ce negociatorul discuta cu femeia, ofițerul de pompieri s-a strecurat în spatele ei și a imobilizat-o.

"Am deschis ușa, am îndepărtat tot mobilierul din cameră, am îndepărtat perdeaua, geamul, și am așteptat semnalul", a spus, la rândul său, ofițerul de pompieri care a imobilizat-o pe femeie.

Soțul femeii confirmă că a primit un mesaj de la ea, cu puțin timp înainte de tragedie.

"Ultima data mi-a trimis mesaj la ora 23:30. Mi-a scris ceva nasol și mi-a zis adio. Am încercat să o sun, dar nu răspundea", a declarat el.

Femeia a fost dusă la secția de psihiatrie a spitalului Mavromati din Botoșani, iar autoritățile au deschis o anchetă.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Depistat la volan fără permis de conducere, cu ajutorul aplicației eDAC!

astăzi, 15:36
6

În data de 16 aprilie a.c., în jurul orei 09.10, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului...

Botoșănenii sunt invitați sâmbătă să îi susțină pe micii jucători de rugby!

astăzi, 14:57
96

Relansat în urmă cu doar câteva luni la Botoșani, fiind promovat în rândul copiilor doritori de o frumoasă aventură sportivă, jocul de rugby devine o frumoasă lecție des...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur: Concluziile etapei de consultare publică!

astăzi, 14:26
117

Candidatul Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani pentru funcția de primar al municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a lansat în urmă cu ceva timp o consultare public...