Duminică neagră la Botoșani: Un copil a murit după ce propria mamă l-a aruncat pe fereastră - VIDEO

Fratele lui este de asemenea în stare gravă. Mama celor doi copii se află internată la Spitalul de Psihiatrie.

Duminică neagră la Botoșani: Un copil a murit după ce propria mamă l-a aruncat pe fereastră - VIDEO

Tragedia s-a produs duminică seara, nu departe de locul în care sute de botoșăneni protestaseră cerând dreptate pentru mama de 25 de ani care a murit cu un prunc în pântece.

Strigăte, huiduieli, disperare la Maternitate, locul în care și-a găsit sfârșitul Alexandra, tânăra de 25 de ani, mamă a trei copii și însărcinată cu al patrulea. Nu departe de Maternitate, la hotelul de la Casa Tineretului, o mamă se aruncă pe fereastră împreună cu cei doi copii, de la primul etaj al clădirii

Un martor la tragedie a povestit îngrozit ce s-a întâmplat: ”Buff, pe al doilea l-am auzit izbindu-se de pavaj. "Unde-i salvarea?", "unde-i poliția?", "ăștia nu apar niciodată când e nevoie de ei!", agitatie, apoi ambulante, se vede și poliție, pompieri, negociatori, curioși, oripilati, voci care o încurajează să se arunce. Înălțimea suficient de mare pentru ca un adult să se aleagă cu niște fracturi, iar de niște bebeluși să se aleagă praful”.

A urmat o mobilizare rapidă a forțelor de intervenție, circulația a fost întreruptă în zonă, salvatorii au făcut eforturi uriașe pentru a-i ține în viață pe cei doi copii. Din nefericire, unul dintre ei, în vârstă de doar doi anișori, s-a stins. Celălalt este trimis urgent într-un centru universitar.

Potrivit polițiștilor, este vorba despre doi copii de 2 și 3 ani. 

Totodată, mama celor doi amenința că se aruncă de la același nivel, refuzând să coboare.

A fost solicitată intervenția negociatorului poliției și a pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, iar după aproximativ două ore de discuții, s-a reușit, prin  distragerea atenției, imobilizarea femeii, de către pompierii care au avut acces de pe geamul camerei hotelului, în locul în care se afla aceasta. 

Femeia a fost condusă la o unitate spitalicească pentru evaluarea stării de sănătate. 

În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de omor și tentativă la omor, cercetările fiind preluate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.
 




 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Opțiuni potrivite pentru păstrarea și transportarea produselor în siguranță

astăzi, 11:14
27

Putem observa cu toții că domeniul comercializării produselor este extrem de competitiv, iar păstrarea și transportarea produselor în siguranță reprezintă unul dintre cele mai importante...

Liberalii din Botoșani au dat startul campaniei electorale. Iftime: ”Vreau să dau oamenilor o alternativă la vot” / Flutur: ”Botoșaniul mai puternic!” (Foto, Video)

astăzi, 10:56
153

În această dimineață, liberalii botoșăneni au dat startul campaniei electorale pentru alegerile locale din data de 9 iunie 2024.După ora 9.30, membrii PNL Botoșani, în frunte cu...

Sărbătoare într-o parohie din municipiul Botoșani, zeci de credincioși asistă la slujbă! (Foto, Video)

astăzi, 10:15
183

"Izvorul Tămăduirii" este o sărbătoare închinată Maicii Domnului. Având în vedere că ea este nedespărțită de Fiul ei, ea este și o zi de prăznuire a lui Hristos....