Bursa locurilor de muncă pentru absolvenții botoșăneni

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoșani va organiza vineri, 20.10.2017 “Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii promoţiei 2017”

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenții botoșăneni

Absolvenţii unei forme de învăţământ care nu şi-au găsit înca un loc de muncă, dar şi alte categorii de persoane au şansa de a intra pe piata muncii, la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolventi, ce va avea loc în data de 20 octombrie 2017 cu începere de la orele 10.00 în Municipiul Botoșani la UVERTURA MALL și  în Municipiul Dorohoi la Punctul de lucru din str.Poștei nr.3.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă,  prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt.

Agenţii economici care vor participa la BURSA LOCURILOR DE MUNCA PENTRU ABSOLVENŢI vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

Agenti economici interesati sa participe la bursa, sunt asteptati sa ne contacteze din timp, trimitandu-ne oferte de locuri de munca vacante care să conțină numarul de locuri de munca de care dispun cât şi meseriile  în care sunt aceste locuri la numarul de fax: 0231/536793 sau pe adresa de e-mail: ajofm@bt.anofm.ro, în care să specifice opţiunea participării la bursa (Botoșani/Dorohoi) pentru a rezerva standuri destinate recrutării.

Comunicat de presă AJOFM Botoșani

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) LEGO TOWN LA BOTOȘANI SHOPPING CENTER!!!

astăzi, 16:12
91

Orășelul LEGO creativ pentru copii vă așteaptă la centrul comercial Botoșani Shopping Center! Cei mici și mari sunt invitați să experimenteze GRATUIT bucuria jocurilor LEGO, într-un cad...

ISU Botoșani își mărește echipa: Patru posturi scoase la concurs din sursă externă!

astăzi, 16:00
99

Începând de astăzi, s-a dat startul înscrierilor la concursurile organizate pentru ocuparea, prin încadrare directă, a unor posturi vacante în cadrul Inspectoratului pe...

Sportivii de la LPS Botoșani, campioni naționali (și) la semimaraton U20! (foto)

astăzi, 15:40
40

În perioada 20 – 21 aprilie 2024 sportivii din cadrul secției de atletism a Liceului cu Program Sportiv din Botoșani au participat la Finala Campionatului Național de Semimaraton pentru...