Botoșăneanul dispărut în Anglia, căutat de familie. „Tata, te rugăm, întoarce-te acasă!”

Botoșăneanul dispărut în Anglia, căutat de familie. „Tata, te rugăm, întoarce-te acasă!”

Familia botoșăneanului dispărut de o lună de zile în Londra face un nou apel disperat pentru a-l identifica. Marian Simion a plecat în Anglia să câștige un ban, iar acum este de negăsit.

Bărbatul a plecat peste hotare din cauza neajunsurilor. Și-a găsit un loc de muncă în Anglia, pentru a câștiga un salariu cu care să își poată întreține familia.

„Tata, te rugăm, întoarce-te acasă!", este mesajul disperat al membrilor familiei îndurerate.

Bărbatul ar fi ajuns în Marea Britanie prin intermediul unor cunoscuți care i-ar fi promis că îl duc la muncă în afara Londrei. Botoșăneanul este tată a cinci copii, bunic a cinci nepoți și soț de peste 25 de ani.

„Vă rugăm dacă îl vedeți sunați la politie. Suntem disperați, ne trec prin cap 1000 de gănduri rele și nu mai ştim ce să facem", transmite familia.

Fetele lui fac și ele un apel disperat la comunitatea românească din Marea Britanie, pentru a-și găsi tatăl.

Avem nevoie de ajutorul românilor din Anglia pentru a ne găsi tatăl. Vă rugăm să ne ajutați, o simplă distribuire poate aduce acasă un tată", transmit acestea.

Simion Marian este născut pe 1 august 1977 și domiciliat în Botoșani. Semnalmentele acestuia indică o înălțime de 1,70 m și o greutate de 77 kg. Corpul său atletic, părul castaniu și ochii căprui îl fac ușor de recunoscut, dar ceea ce îl distinge în mod special sunt cele cinci tatuaje.

Simion are o serie de tatuaje distincte. Primul, un simbol, este localizat pe partea dreaptă a pieptului și reprezintă o inimă. Al doilea tatuaj, un desen liber, se află în zona abdomenului și reprezintă o cruce. Al treilea tatuaj, care constă în cuvinte, este pe brațul drept și arată un cuțit.

Al patrulea tatuaj, tot un desen liber, este localizat pe gamba piciorului stâng, dar descrierea exactă a acestuia rămâne un mister. În sfârșit, al cincilea tatuaj se află pe brațul drept, în partea superioară, dar nu sunt detalii despre ce reprezintă, scrie jurnalemigrant.com.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
164

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
928

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
453

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...