Bărbați prinși cu droguri de jandarmii botoșăneni

Bărbați prinși cu droguri de jandarmii botoșăneni

Miercuri seară, în jurul orei 21:00, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani, a observat, pe strada Teatrului din municipiul Botoșani, trei bărbați care aveau un comportament suspect, unul dintre ei intenționând să ascundă un obiect de mici dimensiuni.

Potrivit reprezentanților IJJ, obiectul s-a dovedit a fi o bucată de folie de aluminiu în care se afla o substanță vegetală mărunțită, cu miros înțepător.

„Jandarmii i-au condus la sediul inspectoratului și au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, conform prevederilor Legii nr.143/2000 privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri”, a precizat Dan Izotov, purtător de cuvânt IJJ.

În urmă cu câteva zile, mai exact în ziua de Rusalii, tot în municipiul Botoșani, dar pe strada Săvenilor, jandarmii au identificat doi bărbați care au devenit brusc agitați la vederea echipajului.

Motivul agitației a fost stabilit în câteva minute, în urma controlului corporal care a scos la iveală muguri vegetali și un dispozitiv de mărunțit (grinder), cu urme evidente de folosire.

Documentele procedurale întocmite, împreună cu grinderul și substanțele vegetale ridicate în vederea confiscării, au fost înaintate către Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate din Botoșani, în vederea competentei soluționări.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Bărbat băgat în arestul IPJ, după ce a refuzat să fie testat cu etilotestul și prelevarea de mostre de sânge

astăzi, 12:23
17

La data de 14 august 2022, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 din Darabani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 38 de ani, cercetat sub ...

Razii ale polițiștilor pe străzile din județ. Au fost aplicate sancțiuni de zeci de mii de lei

astăzi, 12:11
33

În cursul zilei de duminică, polițiștii botoșăneni au acționat în județul Botoșani pentru prevenirea, descurajarea și combaterea oricăror evenimente negative, fiind asigurate mă...

Sute de oameni, adunați în credință la hramul Mănăstirii Zosin (video)

astăzi, 11:47
92

Astăzi, 15 august, sute de credincioși au ajuns la Mănăstirea Zosin, din județul Botoșani, pentru a celebra hramul lăcașului de cult.Mănăstirea poartă numele sărbătorii „Adormir...