Amenzi de peste 170.000 de lei aplicate în Botoșani, într-o singură zi

Amenzi de peste 170.000 de lei aplicate în Botoșani, într-o singură zi

În ultimele 24 de ore, forțele de ordine au aplicat peste 80 de sancțiuni în județul Botoșani, amenzile cumulând peste 170.000 de lei.

La nivelul Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani, 83 de jandarmi au participat la misiunile organizate în contextul stării de urgență, în sistem integrat, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului SARS CoV 2 (filtre, asigurare ordine publică la centre de carantină, misiuni de ordine publică, verificări persoane izolate la domiciliu).

Au fost aplicate șase sancțiuni contravenționale în valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor de circulație impuse de ordonanțele militare.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, polițiștii acționează în permanență pentru verificarea și depistarea persoanelor care se sustrag măsurilor de izolare sau carantină, pentru fluidizarea circulației, escortarea convoaielor sau a coloanelor de auto.

Astfel, au fost efectuate verificări la persoane aflate în izolare, ocazie cu care nu au fost constatate nereguli. De asemenea, au fost verificate 453 de persoane cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de urgență, s-au efectuat controale la 42 de societăți comerciale și 24 de persoane fizice autorizate cu privire la respectarea acelorași interdicții.

În urma neregulilor constatate polițiștii botoșăneni au aplicat 81 de sancțiuni în valoare totală de peste 170.000 de lei, dintre care 61 pentru nerespectarea restricțiilor de circulație, în valoare totală de 145.000 de lei.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
276

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
316

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
193

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...