Amenzi de 30.000 de lei aplicate în weekend pentru încălcări ale normelor anti-COVID

Amenzi de 30.000 de lei aplicate în weekend pentru încălcări ale normelor anti-COVID

În weekend, forțele de ordine din județul Botoșani au aplicat amenzi în valoare cumulată de 30.000 de lei, în timpul acțiunilor de verificare a modului în care sunt respectate restricțiile stabilite în actualul context epidemiologic, conform informațiilor transmise de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Sursa citată afirmă că, în perioada 23-25 aprilie a.c., au fost organizate 26 de acțiuni punctuale, atât în sistem propriu cât și integrat, în cadrul acestora fiind controlate peste 150 de locații de interes.

„În urma neregulilor constatate, echipele de control au aplicat 120 de sancțiuni contravenționale,  valoarea totală a acestora fiind de 30.000 de lei. De asemenea, au fost verificate zilnic, în medie, 1.300 de persoane aflate în carantină sau izolare la domiciliu, fără a fi constatate nereguli”, se arată într-un comunicat emis de instituție.

Verificările în context epidemiologic se desfășoară zilnic, sub autoritatea Prefecturii, fiind angrenate toate instituțiile cu atribuții de control pe această linie.

 

Spune-ne opinia ta