Adolescente din Dorohoi căutate de familie și Poliție

Adolescente din Dorohoi căutate de familie și Poliție

Două adolescente de 16, respectiv 17 ani, din municipiul Dorohoi, au fost date în urmărire, luni, după ce familia le-a declarat dispărute, a informat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit sursei citate, Paraschiva și Alina Ispir au părăsit domiciliul în aceeași zi, în jurul orei 7:00, iar până în prezent nu au revenit.

Paraschiva (foto: stânga) are 1,60 metri înălțime, aproximativ 50 de kilograme, ochi căprui, ten măsliniu, păr brunet lung, iar în momentul plecării purta o geacă neagră, pantaloni negri, încălțăminte sport albă.

Alina (foto: dreapta) are înălțimea de 1,65 metri, 55 de kilograme, ochi căprui, păr brunet lung, ten măsliniu. În momentul plecării, fata purta hanorac de culoare maro, pantaloni negri, încălțăminte sport albă.

„Cetățenii care dețin informații cu privire la aceste persoane, sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!”, este apelul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

BOR câștigă. Certificatul verde stă departe de slujbele religioase. „Accesul într-un spațiu sacru nu poate fi condiționat”

astăzi, 10:55
78

Accesul credincioșilor în biserică nu poate fi restricționat, pentru că e un spațiu care oferă „produse sau servicii vitale”, la fel ca magazinele alimentare și farmaciile, ar...

Apelul unei mame disperate să-și salveze unicul copil. „Viața lui depinde de o sumă de bani. Sunt un om cu puteri limitate”

Sâmbătă, 4 Decembrie 2021
4403

Doi părinți din Botoșani trăiesc o dramă, de când unicul lor copil a fost diagnosticat cu o formă rară de tumoră pe creier. Boala de care suferă Doru a fost descoperită în urmă ...

20 de îmbolnăviri COVID-19 raportate în ultimele 24 de ore. Un pacient de 40 de ani a murit

Sâmbătă, 4 Decembrie 2021
922

20 de persoane au fost diagnosticate cu infecție COVID-19, în ultimele 24 de ore, arată datele centralizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) din Botoșani.Potrivit statisticii fur...