„Caravana faptelor bune” ajunge la bătrânii uitați ai Botoșaniului

„Caravana faptelor bune” ajunge la bătrânii uitați ai Botoșaniului

Mulți vârstnici din satele uitate ale județului Botoșani au ajuns la capătul puterilor, fiind doborâți de sărăcie și de boli. Sunt uitați chiar și de familii, lăsați să se descurce dintr-o pensie de nimic. 

Astfel, „Caravana faptelor bune”, o acțiune inițiată de către voluntarii Asociației „Grup Civic” din Botoșani, va ajunge, în perioada următoare, la 20 de bătrânei cu o situație precară. 

Apelul umanitar a fost făcut de către Daniel Câșlariu, coordonatorul Asociației, pe pagina sa de Facebook. 

„Rugămintea mea este ca dumneavoastră sa distribuiți în speranța că va dori cineva sa ne dea o mână de ajutor. Va mulțumesc!”, a scris acesta în postare. 

Bătrânii vor primi pachete ce vor cuprinde cartofi, pâine, ulei, zahăr, orez, ceapă, făină de porumb și de grâu, conserve, fasole, dar și alte alimente și produse necesare bunicilor. 

Cetățenii care doresc să ajute pot dona în conturile deschise de asociație, pe care le veți găsi mai jos, dar pot dona direct voluntarilor pachețele cu diferite produse. 

IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401
IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401
IBAN-UL contului curent in GBP deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO08BTRLGBPCRT0530156401
Codul Swift BTRLRO22.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Viața botoșăneană din 1918, prezentată de social-democrați

astăzi, 09:18
117

Pentru sărbătorirea Zilei Naționale a României, PSD Botoșani a demarat un proiect menit să facă legătură dintre trecut și prezent, care să contribuie la întărirea conștiinței ...

Calendar ortodox: Sfântul Sava, ocrotitorul monahilor din pustie

astăzi, 09:08
82

În Biserica Ortodoxă, ziua de 5 decembrie este momentul din an când se săvârşeşte pomenirea Sfântului Cuvios Sava cel Sfințit, unul dintre cei mai mari părinți duho...

Loc de dat cu…EPIGRAMA (174)

astăzi, 09:00
90

Despre haiku ştiam încă din anii facultăţii, dar despre senryu am auzit pentru prima oară  de la Florin Vasiliu, cu mult timp în urmă, pe când participa ani la rând ...