Adolescentă din Botoșani, dată în urmărire pentru a cincea oară

Adolescentă din Botoșani, dată în urmărire pentru a cincea oară

O fată de 14 ani, din municipiul Botoșani, pe care familia a declarat-o dispărută, a fost dată în urmărire, vineri, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit sursei citate, Lorena Andreea Ispir a părăsit domiciliul în urmă cu două zile, iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia.

Semnalmentele acesteia sunt: înălțime de aproximativ 1,65 metri, masă de 50-55 de kilograme, ochi căprui, păr brunet lung.

În momentul plecării, ea purta o geacă de fâș de culoare roz cu glugă prevăzută cu blană, blugi de culoare verde, adidași albi cu dungi roz.

„Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană, să apeleze 112 sau să se adreseze celei ai apropiate unități de poliție”, transmite instituția.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Covid-19 se răspândește alarmant în județul Botoșani. Apelul DSP către populație

Vineri, 22 Septembrie 2023
1152

Răspândirea virusului Covid-19 ia amploare în județul Botoșani, unde sunt depistate zilnic peste 30 de noi cazuri de infectare, transmite Direcția de Sănătate Publică (DSP).39 d...

Unul din cinci permise suspendate de polițiști a fost restituit după contestarea măsurii în instanță

Vineri, 22 Septembrie 2023
612

Tot mai mulți botoșăneni contestă măsura suspendării permisului de conducere, în contextul amplificării acțiunilor de control în trafic. De la începutul acestui an, aproximat...

Bărbat reținut după ce a agresat sexual o minoră lipsită de apărare

Vineri, 22 Septembrie 2023
606

Un bărbat de 36 de ani, din municipiul Botoșani, a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația că ar fi agresat sexual o minoră de 17 ani, informează Inspectoratul de Poliție Ju...