Adolescentă din Botoșani, dată în urmărire pentru a cincea oară

Adolescentă din Botoșani, dată în urmărire pentru a cincea oară

O fată de 14 ani, din municipiul Botoșani, pe care familia a declarat-o dispărută, a fost dată în urmărire, vineri, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit sursei citate, Lorena Andreea Ispir a părăsit domiciliul în urmă cu două zile, iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia.

Semnalmentele acesteia sunt: înălțime de aproximativ 1,65 metri, masă de 50-55 de kilograme, ochi căprui, păr brunet lung.

În momentul plecării, ea purta o geacă de fâș de culoare roz cu glugă prevăzută cu blană, blugi de culoare verde, adidași albi cu dungi roz.

„Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană, să apeleze 112 sau să se adreseze celei ai apropiate unități de poliție”, transmite instituția.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Marius Budăi: Îmbătrânirea populației va intensifica creșterea cererii de îngrijire pe termen lung

Vineri, 30 Septembrie 2022
77

Îmbătrânirea populaţiei va intensifica creşterea cererii de îngrijire pe termen lung, care deja este mare, a declarat, vineri, ministrul Muncii, Marius Budăi.„Procesul ...

VIDEO: Doina Federovici a taxat dur atitudinea unor adversari politici în ședința CJ. „Cu penele altuia te poți împodobi, dar nu poți zbura”

Vineri, 30 Septembrie 2022
240

Președintele Consiliului Județean (CJ), Doina Federovici, a avut o intervenție neobișnuită în debutul ședinței de vineri a deliberativului. Oficialul a mulțumit colegilor din plen pentru...

Proiect de 4 milioane de euro pentru modernizarea Școlii Speciale „Sfântul Stelian”

Vineri, 30 Septembrie 2022
96

Consiliul Județean (CJ) a depus un proiect în valoare de circa 4 milioane de euro pentru modernizarea Școlii Speciale „Sfântul Stelian” din municipiul Botoșani, a anunțat v...