Acțiune a Rutierei încheiată cu amenzi și trei permise reținute, dintre care unul pentru derapaje controlate în trafic

Acțiune a Rutierei încheiată cu amenzi și trei permise reținute, dintre care unul pentru derapaje controlate în trafic

Polițiștii rutieri au organizat, miercuri, o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere, pe raza municipiului Botoșani, finalizată cu amenzi de 9.000 de lei și trei permise reținute, unul dintre acestea aparținând unui tânăr care efectua derapaje controlate, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit sursei citate, în timpul filtrelor au fost controlate peste 40 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale.

„Totodată, au fost reținute 3 permise de conducere în vederea suspendării acestui drept, dintre care, un permis a fost reținut pentru conducere agresivă, constând în derapaje controlate efectuate în sensul giratoriu de pe strada Tudor Vladimirescu, intersecția cu strada Grivița, de către un autoturism condus de un tânăr, de 21 de ani, din municipiul Botoșani”, se precizează în comunicat.

Polițiștii rutieri sunt prezenți zilnic în trafic pentru monitorizarea și fluidizarea acestuia și pentru prevenirea oricăror evenimente nedorite, subliniază IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta