200 de baloane și Flash-Mob cu 100 de copii la Botoșani, de Ziua Mondială de Conștientizare a Autismului!

Cele mai importante instituții din municipiul Botoșani vor fi iluminate în albastru.

200 de baloane și Flash-Mob cu 100 de copii la Botoșani, de Ziua Mondială de Conștientizare a Autismului!

Având în vedere că data de 2 aprilie marchează Ziua Mondială de Conștientizare a Autismului și 10 ani de activitate a Asociației Părinților Copiilor cu Autism Botoșani, prilej cu care asociația întreprinde o serie de evenimente pentru atragerea atenției asupra existenței copiilor cu autism și a nevoilor acestora, precum și a familiilor lor, botoșănenii sunt invitați să participe la susținerea acestei cauze în data de 2 aprilie 2024, la ora 18.00, în Piața Revoluției.

Cu acest prilej vor fi lansate 200 de baloane albastre. De asemenea, va avea loc un Flash-Mob ”Together” susținut de aproximativ 100 de elevi ai Școlii de dans G-Power Botoșani (coordonator Andrei Cristian Vornicu – Ragazzo) și elevi ai Școlii nr. 8 ”Elena Rareș” Botoșani (coordonator prof. Claudia Hârtie).

Tirli – Bucuria copiilor, în persoana actorului Marius Rusu, va anima atmosfera cu diferite figurine din baloane colorate.

Ca în fiecare an, instituțiile reprezentative ale Județului Botosani, Primaria Municipiului Botoșani, Consiliul Județean Botoșani și Instituția Prefectului- Județul Botoșani vor fi iluminate în albastru (culoare care definește la nivel internațional tulburările de spectru autist).

”În speranța că vă vom avea alături de noi la cea de a 10-a ediție care marchează Ziua Mondială de Conștientizare a Autismului, vă transmitem înalta noastră considerație”, este mesajul organizatorilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
21

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...

FC Botoșani - FC Voluntari 0-0! Ne-am jucat cu ocaziile, salvarea de la retrogradare se decide la Galați!

astăzi, 16:30
224

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, 0-0, după un meci în care echipa a avut ocazii imense.Meciul a început modest, iar prima fază periculoasă a avut loc în minutul 36. Atu...

Incendiu la o gospodărie din apropierea Mănăstirii cu un albastru unic în lume! (foto, video)

astăzi, 15:40
359

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15:00, la o gospodărie din localitatea Voroneț. Pompierii suceveni intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului.Momentan se manifestă la o cas...