Zece ani de activitate a Sindicatului Solidaritatea Sanitară, sărbătoriți alături de ministrul Budăi, președinta CJ și șefi din sănătate (video)

Zece ani de activitate a Sindicatului Solidaritatea Sanitară, sărbătoriți alături de ministrul Budăi, președinta CJ și șefi din sănătate (video)

Sindicatul Solidaritatea Sanitară din Botoșani sărbătorește, în luna aprilie, 10 ani de la înființare, prilej cu care a fost organizată o conferință la care au participat mai mulți șefi de instituții medicale, membri de sindicat, ministrul Muncii, Marius Budăi, președinta Consiliului Județean (CJ) din Botoșani și Lidia Celmare, co-președinte Federația „Solidaritatea Sanitară” din România (FSSR). Conferința a fost moderată de Daniel Bulboacă, președinte Sindicatul Solidaritatea Sanitară din Botoșani (SSSBT).

În cadrul conferinței au fost oferite felicitări și mulțumiri personalului medical, care, în ultima perioadă, a dat dovadă de perseverență și curaj în îndeplinirea atribuțiilor.

„Dacă țin cont de faptul că, în acești ultimi zece ani, v-ați desfășurat activitatea în condiții deosebit de dificile, pot spune că aveți de ce să vă bucurați și vă felicit pentru această reușită. Ați constituit un sindicat sincronizat pe deplin cu mentalitatea și valorile Federației Solidaritatea Sanitară. Ați reușit să vă sincronizați și cu momentele aniversare. Peste exact o lună FSS va celebra 20 de ani de activitate”, a spus Viorel Rotilă, manager FSSR.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
924

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
1349

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
611

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...