Suspiciuni de Covid și la secția de TBC din Botoșani, cadre medicale neprotejate: „Ascultați-ne strigătul de disperare! Avem nevoie de echipament! Vrem și noi să trăim!”

Suspiciuni de Covid și la secția de TBC din Botoșani, cadre medicale neprotejate: „Ascultați-ne strigătul de disperare! Avem nevoie de echipament! Vrem și noi să trăim!”

Unul dintre cadrele medicale ale Spitalului de Pneumoftiziologie/TBC din subordinea Primăriei municipiului Botoșani a relevat că, în cadrul unității, există pacienți cu simptomatologie de infectare cu Covid, iar personalul medical nu este protejat în fața unor astfel de riscuri.

„Ascultați-ne strigătul de disperare! Avem nevoie de echipament! Vrem și noi să trăim! Suntem aici să ne facem datoria, însă nu putem salva vieți cu mâinile goale. Avem suspecți internați la Spitalul de Pneumoftiziologie Botoșani, se consumă destul de multe materiale. Furnizorii onorează comenzile în 14 zile, e tardiv”, spune o asistentă medicală.

Pacienții ar fi tratați în izolare.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
5

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
490

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
653

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...