Spitalul „Mavromati” vine în sprijinul persoanelor implicate în explozia de la Dedeman!

Pentru a beneficia de serviciile oferite de personalul unității sanitare, persoanele interesate trebuie să se programeze în prealabil.

Spitalul „Mavromati” vine în sprijinul persoanelor implicate în explozia de la Dedeman!

Conducerea Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani anunță că persoanele implicate în explozia de la Dedeman pot beneficia de consultații și consiliere psihologică în cadrul unității sanitare.

Persoanele interesate pot suna la numărul de telefon 0231 518 812/interior 1118, în intervalul orar 11:00 – 13:00, în zilele lucrătoare.

După înregistrarea solicitării pacientul va fi sunat și i se va comunica medicul, ora programării și documentele necesare efectuării consultației.

Programările se pot face începând cu data de 14.06.2024 până pe data de 28.06.2024.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Taxa pe lux” în România. ANAF anunță cum vor fi impozitate casele şi maşinile!

astăzi, 10:19
86

„Taxa pe lux” a intrat în vigoare şi casele/apartamentele mai scumpe de 500.000 de euro trebuie declarate la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) până la fina...

Doliu în sănătatea botoșăneană: „Colegii aveau cuvinte de laudă la adresa ei... și pacienții o apreciau, și aparținătorii”

astăzi, 09:50
886

Cristina-Iuliana Siminiceanu a activat la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean „Mavromati” în cadrul Centrului de Sănătate Mintală pe funcția de psiholog. A plecat l...

(P) 10 lecții memorabile despre bani pe care părinții ar trebui să le predea copiilor lor înainte de adolescență

astăzi, 09:40
51

Sunteți profesorul numărul unu al copilului dvs în ceea ce privește chestiunile legate de bani. În caz contrar, cineva va deturna această șansă și îi va înșela în...