Spitalul Județean recrutează 14 medici specialiști sau rezidenți. Se oferă inclusiv imobile ANL

Spitalul Județean recrutează 14 medici specialiști sau rezidenți. Se oferă inclusiv imobile ANL

Spitalul Județean de Urgență (SJU) „Mavromati” din Botoșani angajează 14 medici de specialități diferite, cărora li se vor pune la dispoziție inclusiv imobile construite prin Agenția Națională pentru Locuințe. Posturile sunt scoase la concurs, 11 dintre acestea putând fi ocupate atât de către cadre confirmate în specialitate, cât și de către rezidenți aflați în ultimul an de pregătire.

Unitatea sanitară are nevoie de: doi medici pentru Secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI), un medic pentru Infecțioase, doi medici radiologi, un medic neonatolog, un neurochirurg și un medic gastroenterolog, care să activeze în compartimentele din municipiul Botoșani.

De asemenea, SJU cooptează două cadre superioare de medicină internă și un pediatru pentru Secția Exterioară din Săveni, care deservește aproximativ un sfert din populația județului, conform datelor raportate de autorități.

Celelalte trei posturi disponibile sunt noi în organigramă: doi medici urgentiști și un diabetolog. Pentru acestea se pot înscrie doar medici specialiști confirmați în specialitate.

„Avem nevoie de tineri capabili, de medici în diferite specializări pentru ca și la Botoșani pacienții să beneficieze de cele mai înalte standarde de tratare a afecțiunilor de care suferă. Consiliul Județean Botoșani va pune la dispoziția medicilor specialiști interesați locuințe ANL”, a afirmat managerul SJU „Mavromati”, economistul Doina Caba.

 

Spune-ne opinia ta