Sănătatea botoșăneană în doliu, încă un medic a plecat la cele veșnice!

A fost o zi neagră pentru sistemul medical botoșănean. Doi medici, foarte apreciați în rândul colegilor, care au condus departamente importante din Sănătate, s-au stins în aceeași zi.

Sănătatea botoșăneană în doliu, încă un medic a plecat la cele veșnice!

După moartea doctorului Nicușor Curteanu, fost șef al Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani, o altă veste a întristat lumea medicală.

Este vorba despre medicul Alexandru Bucșă, care s-a stins tot marți, 23 ianuarie, după o lungă suferință, la vârsta de 76 de ani.

Alexandru Bucșă a activat în cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală, o vreme făcând parte și din conducere.

”Întreg colectivul Spitalului Județean de Urgenţă Mavromati este alături de colega noastră, jurist Georgiana Bucșa, în aceste momente de mare tristeţe, cauzate de decesul tatălui, cel ce a fost medicul Alexandru Bucşă. În vârstă de 76 de ani, acesta a fost un adevărat profesionist şi o inspiraţie pentru generaţii întregi de medici în cadrul Serviciului de Medicină Legală.

Fie ca dragostea rudelor și a prietenilor să reprezinte sprijinul de care familia are nevoie în aceste zile de mare durere sufletească. Odihnească-se în pace!”, au transmis reprezentanții Spitalului Mavromati Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
17

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...

Credincioșii dorohoieni, pelerini în Sâmbăta lui Lazăr (Foto)

astăzi, 16:52
33

Cu multă bucurie, preoții și credincioșii din orașul Dorohoi și din împrejurimi au participat mai întâi la Vecernia Intrării Domnului în Ierusalim.După slujba Vecer...

Cu botoșăneanca Simona Radiș în barcă: România câștigă Aurul la ”proba-regină” de 8+1, la Europenele din Ungaria!

astăzi, 16:08
72

Echipajul de 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Lehaci, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrânceanu, Simona Radiș și Victoria Petreanu a adus ță...