Proiect de modernizare energetică a Maternității din Botoșani și realizarea a patru stații de încărcare pentru mașinile electrice (video)

Proiect de modernizare energetică a Maternității din Botoșani și realizarea a patru stații de încărcare pentru mașinile electrice (video)

Sistemul energetic al Secției de Obstetrică și Ginecologie din cadrul Spitalului Județean „Mavromati” va fi modernizat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Proiectul a fost depus de către Consiliul Județean (CJ) din Botoșani și Spitalul Județean de Urgență „Mavromati”, și depășește 4 milioane de euro, tot cu TVA.

De asemenea, în cadrul acestui proiect, autoritățile locale vor să construiască în curtea Maternității și patru stații de încărcare pentru mașinile electrice, în valoare de 100.000 de euro.

„Proiectul eficientizării energetice a Secției de Obstetrică și Ginecologie a fost depus pentru finanțare prin PNRR, fiind în valoare de peste 4 milioane de euro, tot cu TVA. În interiorul proiectului noi ne-am propus să construim patru stații de încărcare a mașinilor electrice, în valoare de 100.000 de euro, proiect în parteneriat cu Spitalul Județean Mavromati”, a precizat Doina Federovici, președinta Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit oficialităților botoșănene, prin intermediul acestui proiect va fi reabilitată din punct de vedere energetic întreaga clădire a Maternității, însă nu și acele spații pentru care s-a intervenit cu lucrări prin programul care a fost derulat prin finanțare primită de la Banca Mondială.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Vernisaj al expoziției cultural-artistice „Alice Sfințesco - Cântecul Culorilor”, la Galeriile de Artă „Ștefan Luchian” Botoșani (fotogalerie)

astăzi, 13:26
115

Sâmbătă, la Galeriile de Artă „Ștefan Luchian” din Botoșani a avut loc vernisajul expoziției cultural – artistice „Alice Sfințesco – Cântecul Culorilor...

Municipiul Dorohoi și încă șase localități rămân fără apă preț de câteva ore

astăzi, 13:19
480

Locuitorii municipiului Dorohoi rămân fără apă, astăzi, până la ora 20:00, din cauza debitului redus ce alimentează rezervoarele de la Dealul Mare. Alimentarea rezervoarele de la De...

Bărbat reținut pentru 24 de ore, după ce ar fi încercat să violeze o femeie de 80 de ani

astăzi, 10:39
395

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Vor...