Posturi de medici scoase la concurs de Spitalul „Mavromati”, examenul va fi la Iași!

Deficitul de personal din cadrul celui mai mare spital din județul Botoșani este mare.

Posturi de medici scoase la concurs de Spitalul „Mavromati”, examenul va fi la Iași!

   Foto: Arhivă Știri.Botoșani.Ro

Spitalul Județean „Mavromati” din Botoșani anunță scoaterea la concurs a unor posturi de medici, infirmiere și îngrijitoare, vacante pe două secții importante din cadrul unității sanitare.

Pentru Secția de Boli Infecțioase din cadrul unității sanitare sunt scoase la concurs un număr de două posturi de medici: unul de medic rezident în anul V în specialitatea boli infecțioase și unul de medic specialist pe boli infecțioase.

De asemenea, pentru Serviciul de Prevenire a Infecțiilor Asociate Asistenței Medicale sunt scoase la concurs două posturi de medic specialist pe boli infecțioase.

Pentru a putea participa la acest concurs, candidatul trebuie să îndeplinească mai multe condiții specifice locului de muncă.

Dosarele de concurs vor fi depuse la Biroul Resurse Umane din cadrul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani până pe 19 iulie, ora 12:00.

Examenul pentru ocuparea posturilor vacante de medic specialist și medic rezident în anul V pentru Secția de Boli Infecțioase și Serviciul de Prevenire a Infecțiilor Asociate Asistenței Medicale se va desfășura la sediul Spitalului de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” din Iași.

Mai mult decât atât, unitatea sanitară din Botoșani a mai scos la concurs pentru Secția de Medicină Internă II două posturi de infirmieră și unul de îngrijitoare.

Mai multe detalii despre concurs pot fi obținute accesând acest link.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...