Personalul Secției de la Darabani chemat din concediu cu o zi mai devreme

Personalul Secției de la Darabani chemat din concediu cu o zi mai devreme

Secția Exterioară de la Darabani a Spitalului Județean „Mavromati” se redeschide începând de joi, 28 septembrie, după ce managerul unității sanitare a rechemat din concediu personalul medical.

După cum au scris reporterii Știri.Botoșani.ro, activitatea de pe acea secție a fost sistată, deoarece singurul medic de acolo a intrat în concediu de odihnă în perioada 18 – 29 septembrie.

Medicul Ioan Cătălin Munteanu, singurul care activează acolo, alături de medicul pediatru, va reveni la muncă vineri. Asistentele medicale, cadrele medii și cele auxiliare se vor întoarce de mâine la treabă. Asta pentru că medicul Monica Adăscăliței, managerul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, l-a detașat la Darabani pe medicul Anton Pârvu.

De mâine (n.r. 28 septembrie 2023) tot personalul de pe Secția din Darabani a fost rechemat din concediu. Doctorul Pârvu a fost detașat pentru mâine, iar de vineri este rechemat din concediu dr. Munteanu. Această situație sau obicei vechi de a fi toată lumea în concediu în același timp nu va mai fi cât voi fi eu manager”, a declarat medicul Monica Adăscăliței, managerul Spitalului Județean „Mavromati”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
1316

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9801

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1312

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...