Pacientii din spitalele botosanene, nemultumiti de conditii si de atitudinea infirmierelor!

Pacientii din spitalele botosanene, nemultumiti de conditii si de atitudinea infirmierelor!

 

Condiitile de igiena si comportamentul infirmierelor sunt cele mai mari nemultumiri ale botosanenilor care au fost internati in spitalele din judet.
Toate acestea reies din chestionarele completate de bolnavi, distribuite de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate care a vrut astfel sa vada ce parere au pacientii despre sistemul sanitar, mai exact despre conditiile din spitale si activitatea prestata de cadrele medicale.

Potrivit presedintelui Casei Judetene de Asigurari de Sanatate, conform chestionarelor, doar jumatate dintre cei intervievati s-au declarat multumiti de conditiile din spitale.

“50% dintre pacienti sunt multumimiti de conditiile din spitale, dar este loc si de mai bine. Din punct de de vedere al medicatiei mai bine de 50% au spus ca au beneficiat de medicatie atat din spital, cat si cumparata. Acum depinde de pacienti, ca sunt unii pacienti cronici si se duc la spital cu o afectiune acuta si normal ca merg cu pastilele luate pe reteta de acasa, ca sa isi continue tratamentul. Putini au scris pe chestionare ca si-au adus toata medicatia. Ei reclama cel mai des conditiile din spital. Sunt nemultumiti si de prestatia infirmierelor multi dintrei ei", a declarat Rodica Hutuleac, presedintele CJAS Botosani.

 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
269

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
415

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
559

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...