Milionarul botoșănean care s-a testat pentru cancer. ”Vă dau un sfat care v-ar putea salva viața!”

Tânărul născut în Botoșani a anunțat că s-a testat pentru cancer, iar investigațiile prin care a trecut au fost mai dificile decât credea.

Milionarul botoșănean care s-a testat pentru cancer. ”Vă dau un sfat care v-ar putea salva viața!”

Deși este tânăr și nu a avut niciodată probleme de sănătate, Sebastian Dobrincu se asigură că lucrurile decurg exact așa cum își dorește în viața lui.

Din acest motiv, știe cât de importantă este disciplina și prevenția, și s-a dus direct la doctor. Milionarul s-a testat pentru cancer, iar ceea ce a urmat l-a surprins. Având în vedere rata de îmbolnăvire cu cancer care este într-o continuă creștere, tot mai mulți oameni se gândesc cu teamă că ar putea să se confrunte cu această boală cruntă.

Printre ei se numără și Sebastian Dobrincu, care tocmai s-a întors de la spital, după ce și-a făcut toate investigațiile de care a fost nevoie. Milionarul și-a făcut RMN, iar această investigațile l-a luat prin surprindere, căci nu a fost deloc experiență ușoară.

După multe ore petrecute în spital, s-a întors acasă, dornic să le spună oamenilor de pe rețelele de socializare cum se simte și cât de dificile sunt investigațiile prin care trec oamenii bolnavi.

”Vă dau un sfat care v-ar putea salva viața. E mult mai ușor, mai înțelept și mai ieftin să previi o boală decât să o tratezi. Cel mai bun exemplu este cancerul. (...) Vă spun asta pentru că doar ce am înțepenit ultimele două ore într-un aparat de RMN, tocmai pentru a afla dacă am cancer sau dacă sunt predispus la a face cancer. M-am dus fără să suspectez ceva. Te bagă într-un aparat de RMN și te scanează de la craniu până la talpă, în scopul aflării dacă ai predispunere genetică la cancer sau dacă ai ceva, Doamne ferește, activ”, a declarat Sebastian Dobrincu, pe Instagram.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Premiul I obținut de un artist botoșănean la Festivalul de la Sarajevo! ”Truda de mii de ore este răsplătită” (Foto)

astăzi, 10:02
1

În perioada 25-29 aprilie 2024 se desfășoară Festivalul Internațional de Chitară de la Sarajevo, organizat de Asociația Chitariștilor din Federația Bosniei și Herțegovinei.Printre ...

Francofonie și dezvoltare durabilă la Botoșani: ”Să fie viață în oraș!” (Foto)

astăzi, 09:29
39

Miercuri, 24 aprilie 2024, Casa Corpului Didactic Botoșani a găzduit Conferința internațională “Vers des villes durables – Que la ville reste vivable!“ (traducere în conte...

Tragedie, noaptea trecută, la Suceava: Accident cumplit, doi tineri au murit pe loc! (Foto)

astăzi, 08:44
946

Tragedia s-a produs noaptea trecută. Doi bărbați au murit după ce au intrat cu un motoscuter într-un podeț într-un sat din județul Suceava.Potrivit ISU Suceava, echipajele au int...