Cu ce se ocupă în prezent botoșăneanul milionar care a părăsit ”Imperiul Leilor”: ”Multă muncă vara asta!”

Fostul concurent de la Survivor România a fost investitor la ”Imperiul Leilor”. Din păcate, în cel de-al patrulea sezon, Sebastian nu va mai ocupa scaunul de investitor în emisiunea de la Pro TV.

Cu ce se ocupă în prezent botoșăneanul milionar care a părăsit ”Imperiul Leilor”: ”Multă muncă vara asta!”

La doar 24 de ani, botoșăneanul Sebastian Dobrincu este unul dintre cei mai tineri antreprenori din România.

Astăzi a ajuns pe cele mai înalte culmi, însă pentru a avea succes, Sebastian Dobrincu a fost nevoit să muncească de la o vârstă foarte fragedă. În lumea software-ului, el a intrat pe când avea doar 11 ani. La 17 ani, tânărul milionar s-a mutat în Statele Unite. Programarea a învățat-o singur, însă doar prin muncă și perseverență a cunoscut succesul.

Cel de-al patrulea sezon al emisiunii ”Imperiul Leilor” va începe în curând la Pro TV, însă Sebastian a renunțat la scaunul de investitor. Deși nu-l vom mai vedea în această postură, programul lui Dobrincu este în continuare destul de încărcat.


În ce investește bani Sebastian

În cadru unui interviu pentru Impact.ro, Sebastian a dezvăluit care este noul său proiect. De asemenea, tânărul antreprenor a vorbit și despre cum decurge o zi de muncă. În caz că nu știați, Dobrincu este fondatorul Storyheap.

Platforma românului a devenit lider pe piața de digital marketing, având în portofoliu clienți precum Selena Gomez, Universal Music, Tumblr, Hulu și Shake Shack. Acum, Sebastian a pus bazele unei noi companii în domeniul inteligenței artificiale. Ei bine, noul proiect îi ocupă mai tot timpul, așa că este o perioadă foarte încărcată pentru fostul concurent de la Survivor.

”Viața mea personală și profesională o să fie cam una și aceeași: foarte ocupată. Am început o companie nouă în domeniul de inteligență artificială, care îmi mănâncă și zilele și nopțile, așa, din păcate, o să învăț și vara asta, însă mă consolez cu gândul că sunt tânăr și am timp să petrec mai încolo în viață și că acum bat fierul cât e cald. Și nici nu sunt genul foarte petrecăreț, îți spun sincer, îmi place atât de mult munca pe care o fac și după principul acesta m-am ghidat toată viața să nu simt o zi că muncesc, încât nici nu pot să mă plâng că vai, nu am luat vacanțe, vai, nu am luat o pauză, deci multă muncă vara asta”, a spus Sebastian Dobrincu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANAF a publicat ghidul RO e-Transport: amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor!

astăzi, 17:20
9

Prin implementarea sistemului RO e-Transport, principalul obiectiv al ANAF este de a reduce decalajul fiscal de TVA, prin monitorizarea în timp real a mișcărilor de mărfuri pe drumurile nați...

Șefii MAI băgați în ședință de prefectul Sorin Cornilă. „Este o perioadă plină de evenimente...” (foto)

astăzi, 15:44
104

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a convocat miercuri o ședință operativă cu șefii structurilor MAI din județ.La întâlnirea de lucru au participat Comisar șef Cost...

(A) Anunț de interes public pentru locuitorii comunei Mihai Eminescu

astăzi, 15:40
74

Primăria comunei Mihai Eminescu aduce la cunoștință tuturor locuitorilor comunei că, potrivit art. 2, alin (2) lit. d) din Legea 98/2016 privind achizițiile publice, primăria are obligația ca ...