Medicii din Botoșani își aleg noua conducere, când are loc scrutinul!

Anunțul a fost făcut de Colegiul Medicilor din Botoșani. 

În perioada septembrie-octombrie 2024 are loc scrutinul pentru alegerea organelor de conducere și control ale colegiilor teritoriale și ale Colegiului Medicilor din România, în speță, și pentru Colegiul Medicilor Botoșani pentru mandatul 2024 - 2028.

Au drept de vot membrii colegiului teritorial, care nu sunt suspendați, care au achitată cotizația „la zi”, adică inclusiv pentru luna iunie 2024 și care au cartea de identitate în termen de valabilitate. Pentru votul electronic, adresa declarată colegiului trebuie să fie aceeași cu cea a telefonului (votul electronic se exercită prin aplicația dedicată, ce se instalează pe telefon).

Au dreptul de a candida pentru funcțiile de membru în consiliul colegiului teritorial, de reprezentant în Consiliul Național, de reprezentant în Adunarea generală națională și în comisia de cenzori, medicii membri ai CMR, care îndeplinesc mai multe condiții.

Un medic poate candida atât pentru funcția de membru al consiliului colegiului teritorial, cât și pentru cea de reprezentant în Adunarea generală națională a CMR. Un medic NU poate candida concomitent pentru aceste mandatele, cât și pentru mandatul de membru în comisia de cenzori.

Scrutinul va avea loc în următoarea perioadă:

-      20-21 septembrie 2024;

-      4-5 octombrie 2024 - turul 2, dacă va fi cazul.

Intervalul orar în care se va desfășura scrutinul, atât fizic, cât și electronic (online) se vor stabili ulterior și vor fi anunțate din timp.

Comisia electorală a Colegiului Medicilor Botoșani își va desfășura activitatea la sediul colegiului, aflat în municipiul Botoșani, str. Arh. Marchian, nr.11. La această adresă se va desfășura votul fizic.

Alte date de contact: telefon fix / fax: 0231515508; telefon mobil 0747035757

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Anastasia: Fata de 13 ani a plecat astăzi de acasă!

astăzi, 20:55

Minora a părăsit domiciliul în această după amiază, fără a preciza unde merge, iar din acel moment nu a mai putut fi contactată și nici nu a luat legătura cu familia. Podariu Anasta...

Ordinul de protecție, neluat în serios de botoșăneni: Încă doi bărbați arestați pentru încălcarea acestuia!

astăzi, 19:50

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta ar fi încălcat ordinal de protecție provizoriu emis de polițiști, la solicitarea soției sale, pentru fapta de violenț...

BLOCADA la Botoșani: Aproximativ 50 de conducători auto au devenit pietoni în weekendul care a trecut!

astăzi, 18:52

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...