Medici pediatri noi în echipa Spitalului Județean „Mavromati” (video)

Cel mai mare spital din Botoșani este în deficit de personal pe aproape toate secțiile, iar vestea că doi medici s-au alăturat echipei unității sanitare bucură atât pacienții, cât și celelalte cadre medicale.

Medici pediatri noi în echipa Spitalului Județean „Mavromati” (video)

Echipa Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani s-a mărit cu doi noi medici pediatri, care și-au luat examenul de specialitate în urma finalizării rezidențiatului.

Potrivit medicului Monica Adăscăliței, managerul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, este vorba despre dr. Ioana Anisia Liuțe și dr. Romică Apostoaie.

Dr. Romică Apostoaie activează la Spitalul din Darabani, iar dr. Anisia Liuțe la Botoșani. Situația de la Darabani era cu atât mai gravă și dificilă, pentru că acolo nu profesa niciun medic pediatru, iar părinții erau nevoiți să își ducă copiii bolnavi la Dorohoi sau la Botoșani. 

Despre această situație a scris și redacția Știri.Botoșani.Ro la finalul lunii octombrie. 

În momentul de față cei doi medici rezidenți care erau ai noștri au luat specialitatea și au intrat pe linia de gardă a Secției de Pediatrie a Spitalului Județean. Este vorba despre doamna doctor Ioana Anisie Liuțe și domnul doctor Romică Apostoaie”, a declarat dr. Monica Adăscăliței, managerul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Meteorologii anunță o nouă schimbare a vremii în România!

Sâmbătă, 2 Martie 2024
1043

Un nor de praf saharian traversează România. Timp de două zile, particulele de praf roșiatic se vor depune în vest, sud-vest si centru, mai ales când plouă.Specialiștii Admi...

Târg apicol cu producători din țară și de peste Prut, organizat la Cucorăni (foto, video)

Sâmbătă, 2 Martie 2024
1693

În acest weekend, parcarea Popasului Cucorăni găzduiește cea de-a V-a ediție a unui Târg Apicol, organizat de un producător din Botoșani.Zeci de producători de miere din mai mul...

Materiale de la Guvern pentru sute de copii instituționalizați din Botoșani, ministrul Familiei prezent la Centrul Prietenia (foto, video)

Vineri, 1 Martie 2024
627

Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, a ajuns vineri după-amiază la Botoșani. Vizita ministrului este ocazionată de aducerea unor materiale disponibilizate ...