Experiența neplăcută a unui botoșănean ajuns la Spital în Dorohoi în seara de Crăciun. „De ce nu ai putut să iei un antinevralgic și să stai acasă?”

Bărbatul, însoțit de soție, a ajuns la spital pentru a solicita ajutorul specialiștilor, dar s-a izbit de ironii și o atitudine delăsătoare.

Experiența neplăcută a unui botoșănean ajuns la Spital în Dorohoi în seara de Crăciun. „De ce nu ai putut să iei un antinevralgic și să stai acasă?”

În prima seară de Crăciun un botoșănean a avut parte de o experiență nu tocmai plăcută. Bărbatul a ajuns la Compartimentul de Primiri Urgențe de la Dorohoi acuzând dureri insuportabile de cap, tensiune și pulsul crescut.

Acolo a fost întâmpinat de „amabilitatea, atitudinea ironică” a doamnei de la securitate. Botoșăneanul spune că „nici cu doctorița care era de gardă nu îi este rușine”.

Potrivit unei postări făcute de acesta pe site-urile de socializare, cadrul medical aflat de gardă în acea seară i-ar fi spus că trebuia să ia un „antinevralgic forte și să stea acasă.”

Țin să mulțumesc în special Spitalului Municipal Dorohoi pentru serviciile și „amabilitatea” asistentelor din prima zi de Crăciun la CPU. Înțeleg că la toată lumea a fost zi de sărbătoare, dar cine ajunge la spital nu ajunge de drag. Pe lângă toată „amabilitatea”, atitudinea ironică a fost la ordinea zilei, în special din partea doamnei de la securitate. Nici cu doctorița care era de gardă nu îmi e rușine, bociferând cam așa: „De ce nu ai putut să iei un antinevralgic forte și să stai acasă?” În situația în care soțul avea o durere insuportabilă de cap, tensiunea și pulsul mare ajungând la Urgențe cu Ambulanța”, scria în postarea publicată pe site-urile de socializare de către soția bărbatului.

Mai mult decât atât, după șase ore de stat la urgențe la Dorohoi, personalul medical l-a diagnosticat cu episod depresiv.

După șase ore state la primiri urgențe într-un salon, cu două perfuzii puse alături de două pastile administrare, xanax și algocalmin și o infecție făcută, doar o simplă înțepătură în deget fără recoltare de sânge, îi dă voie soțului să plece acasă cu diagnosticul de EPISOD DEPRESIV și cu durerea de cap cu care a plecat de acasă”, a mai scris în postare.

După asta, bărbatul a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, unde a fost diagnosticat cu AVC hemoragic.

Tot în acea noapte, în urma durerilor insuportabile și jumătate de corp aproape paralizat de durere ajungem la CPU Iași la Spitalul de Neurochirurgie și, în urma investigațiilor făcute: analize, CT etc, primim cruntul diagnostic de AVC - hemoragic, adică un vas de sânge fisurat la cap, starea lui fiind foarte gravă. Scriu aceste rânduri în speranța că poate cândva, vom avea și noi, bolnavii, parte de îngrijire din partea celor care sunt plătiți să-și facă meseria indiferent de sărbători sau alte circumstanțe sau în cel mai rău caz, dacă nu au competențe necesare să nu te țină până nu mai are nimeni ce să-ți facă. Poate dacă ne trimiteau mai departe și nu mai stăteam 6 ore pentru nimic situația era cu totul altfel. În orice caz, sperăm ca toți cei care sunt bolnavi și văd că nu sunt tratați corespunzător la primul centru de primiri urgențe să nu piardă niciun moment și să facă tot posibilul sa meargă mai departe pentru că în situațiile de genul și o secundă contează și face diferența dintre viață și moarte. Rușine să le fie celor care își bat joc de oameni, dar totul o să se întoarcă odată și odată. Doamne ajută la toată lumea. Mulțumim Spitalul de Neurochirurgie pentru tot efortul și toată implicarea de care dă dovadă în fiecare moment”, se mai arată în postare. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
48

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...

Floriile şi Săptămâna Sfintelor Pătimiri ale Domnului

astăzi, 08:31
34

Astăzi se încheie perioada Postului Mare propriu-zis, însă postirea noastră nu se termină, ci creşte în asprime şi intensitate în Săptămâna Sfintelor Pătimiri. P...

Botoșaniul a devenit centrul sportului școlar. ”Nu sunt doar competiții, sunt o celebrare a sportului!” (Foto)

astăzi, 08:23
115

Este vorba despre Olimpiada Națională a Sportului Școlar - Finala Campionatului Național de Cros Individual - fete - băieți, gimnaziu – liceu și de Finala Campionatului Național Școlar ...