EVENIMENT: „Sănătatea copilului la început de an școlar”

Dragi părinți,

Începerea unui nou an școlar este un moment plin de emoție și provocări, atât pentru copii, cât și pentru părinți. Dacă micuțul vostru intră în colectivitate, trebuie să fiți pregătiți pentru schimbările ce vin odată cu acest pas important.

Ce trebuie să știți?

Odată ce copilul vostru începe grădinița sau școala, este normal ca el să „aducă” acasă diverse infecții. Este o etapă firească în dezvoltarea lui, dar poate fi dificilă pentru voi ca părinți. Înarmează-te cu răbdare și pregătește-te pentru momentele în care copilul va veni acasă răcit sau va acuza diverse stări de disconfort.

Cum puteți ajuta?

Un aspect esențial este ca micuțul vostru să stea acasă atunci când nu se simte bine. Aceasta nu doar că îi va permite organismului să lupte eficient împotriva infecției, dar va proteja și ceilalți copii din colectivitate. Tratamentul simptomatic este de obicei suficient în primele etape – ceaiuri calde, antitermice, spray-uri nazale cu apă de mare etc. Antibioticele sunt necesare doar în cazuri specifice și întotdeauna la recomandarea medicului.

De ce să participați la eveniment?

Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine cum să abordați aceste situații, sunteți invitați la un eveniment dedicat părinților, unde vom discuta despre sănătatea copiilor în colectivitate, prevenirea și gestionarea infecțiilor și când este momentul să apelați la medicul specialist.
Evenimentul va fi susținut de Dr. Diana Anca Sauciuc, medic specialist O.R.L. și chirurgie cervico-facială, cu competență în laser, endoscopie și fibroscopie în sfera otorinolaringologică.

Detalii eveniment

Număr de locuri limitat la 20 de mămici și/sau tătici
Data: 7 septembrie 2024
Ora: 10:00 AM

Locație: Clinica Medicală ATRIA , Blvd. Mihai Eminescu Nr. 42, Parter (intrare din parcul de la Casa Tineretului)
Înscrieri: Prin mesaj pe pagina de Facebook sau completând formularul de pe https://www.atriamedical.ro/div/eveniment-sanatatea-copiilor-1097

Evenimentul este GRATUIT din dorința de a sprijini sănătatea comunității noastre. Datorită locurilor limitate această întâlnire este DEDICATĂ doar adulților.
Alăturați-vă nouă pentru a începe acest nou an școlar cu încredere și cunoștințe valoroase! De asemenea, participanții vor primi și mici cadouri menite să sprijine imunitatea copilașilor voștri, oferit de către Dr. Phyto.

Mai multe detalii despre acest eveniment pe https://www.atriamedical.ro/div/eveniment-sanatatea-copiilor-1097

Dacă aveți o problemă de ORL sau sunteți îngrijorați de starea de sănătate a copilului, nu ezitați să programați un consult.
Specialiștii Clinicii Medicale ATRIA sunt aici pentru a vă ajuta!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Într-o clipă de nebunie și-a înjunghiat soția, botoșăneanul este judecat în stare de libertate!

astăzi, 10:59

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a inculpatului A.R., în vârstă de 61 de ani, din comuna George Enescu,...

(A) ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 1 DÂNGENI - COMUNICAT DE PRESĂ

astăzi, 10:58

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 1 DÂNGENI, demarează proiectul "PNRAS ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 1 DÂNGENI" finanțat prin Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar Componen...

Județul Botoșani intră astăzi sub atenționare de Cod Portocaliu, anunțul ISU Botoșani!

astăzi, 10:39

Aceasta se va manifesta prin perioade cu averse torențiale și importante cantitativ. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 40...60 l/mp și izolat de p...