Elevii Colegiului “A.T Laurian” şi Liceului “Dimitrie Negreanu” s-au alăturat campaniei de vaccinare împotriva Covid19

Elevii Colegiului “A.T Laurian” şi Liceului “Dimitrie Negreanu” s-au alăturat campaniei de vaccinare împotriva Covid19

Campaniei de vaccinare s-au alăturat şi elevii Colegiului “A.T Laurian” şi Liceului “Dimitrie Negreanu”. Astfel, astăzi dimineaţă, în jur de 73 de elevi s-au imunizat.

Cei care au dat startul vaccinării la şcoală au fost elevii de la Colegiul “Mihai Eminescu”, săptămâna trecută.

Totodată, conducerea Direcţiei de Sănătate Publică a anunţat că cei care s-au vaccinat cu prima doză la drive-thru-ul de la Cornişa vor face rapelul în acest weekend în parcarea supermarket-ului de pe Şoseaua Iaşului.

Astăzi dimineaţă, la Colegiul “A.T Laurian”, 73 de elevi s-au vaccinat împotriva infecţiei cu SARS-COV-2. Dintre aceştia, 65 sunt copii care învaţă la Colegiu, iar 8 sunt elevi de la Liceul “Dimitrie Negreanu”.

Prima unitate de învăţământ care a dat startul vaccinării la şcoală a fost Colegiul Naţional “Mihai Eminescu”. Elevii de acolo s-au imunizat săptămâna trecută.

Totodată, directorul Direcţiei de Sănătate Publică a anunţat că cetăţenii care s-au vaccinat la maratonul de tip drive-thru de la Cornişa vor face rapelul în parcarea supermarket-ului de pe Şoseaua Iaşului.

Programul este de vineri până duminică, de la ora 09:00 până la 20.00. Maratonul de tipul drive-thru, unde botoşănenii se vaccinează cu Johnson&Johnson, care a debutat la începutul acestei săptămâni va continua.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

De la 1 august, începe imunizarea tinerilor cu vârste între 12 şi 17 ani cu vaccinul Spikevax

astăzi, 11:49
157

De pe 1 august platforma de programare pentru imunizarea împotriva COVID-19 va permite înscrierea la vaccinare a tinerilor cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani, cu serul prod...

Judecătoria Botoşani a admis eliberarea fostului primar al Iaşiului Gheorghe Nichita; decizia nu este definitivă

astăzi, 10:37
158

Magistraţii Judecătoriei Botoşani au admis, vineri, punerea în libertate a fostului primar al municipiului Iaşi Gheorghe Nichita, care execută o condamnare de cinci ani de închisoare,...

Comunicat ALDE Botoșani: Furtună de incompetență peste sectorul feroviar, protejată de Ministerul Transporturilor

astăzi, 08:29
100

Furtunile din ultimele zile, care au afectat rețeaua feroviară, au generat pagube mult mai mici decât furtuna de incompetență care a pus la pământ transportul feroviar în ultima...