Candidat contestat la concursul pentru șefia Spitalului TBC!

Candidatura actualului manager al Spitalului de Pneumoftiziologie, din municipiul Botoșani, pentru un nou mandat, ridică semne de întrebare pentru unele persoane. 

Candidat contestat la concursul pentru șefia Spitalului TBC!

Într-o sesizare venită pe adresa redacției Stiri.Botosani.ro se arată că Daniel Costel Buga nu ar îndeplini condițiile prevăzute de lege pentru a ocupa un astfel de post, făcându-se referire la studiile acestuia.

Potrivit anunțului de concurs, candidații trebuie să aibă studii superioare medicale, economico-financiare sau judiciare. 

"Candidatul pentru funcția de manager la Spitalul de Pneumoftiziologie Botoșani nu îndeplinește condițiile legale de studii necesare pentru ocuparea unui post de manager de spital (are studii de administrație publica, care nu sunt asimilate cu cele medicale, economico- financiare, juridice) și totuși a fost declarat admis la selecția dosarelor de catre comisia de concurs condusa de dl. consilier local Călin Bosovici. Același lucru s-a întâmplat și în anul 2014", se arată în sesizarea trimisă redacției Stiri.Botosani.ro

Daniel Costel Buga este singurul candidat înscris la concursul pentru postul de manager al Spitalului TBC, trecând deja de prima probă, respectiv selecția dosarelor.

"Dosarul a fost verificat de către comisie. Sesizări se pot face. Eu din câte știu dosarul este complet și în urma analizei dosarului îndeplinește toate condițiile pentru a participa la concurs", ne-a declarat consilierul local Călin Bosovici, președintele comisiei de concurs.

Următoarea probă a concursului este în data de 18 octombrie, când va avea loc susținerea proiectului de management de către candidat. 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ionuț-Bogdan Cărăușu: ”Vom avea un Botoșani de 10 dacă vom ști să ne prețuim așa cum trebuie tinerii. Pentru că ei sunt viitorul!”

astăzi, 10:53
13

De peste 9 ani desfășor activități educaționale cu și tinerii din Botoșani și nu numai. În tot acest timp am văzut cum autoritățile locale nu au făcut nimic pentru a opri pierderea c...

Este sărbătoare în parohia de la marginea orașului Botoșani! (Foto, Video)

astăzi, 10:38
111

Existența Bisericii „Sfinții Împărați Constantin și Elena” este strâns legată de Cimitirul „Eternitatea”, din municipiul Botoșani. Acest cimitir, primul apar...

Dreptul la secret bancar, protejat și după moarte! Decizie importantă a Înaltei Curți

astăzi, 10:06
84

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis luni, 20 mai, că moştenitorii titularului de cont care a încetat din viață au dreptul să obțină informații limitate cu privire la act...