Manager cu acte în regulă la Spitalul de Pneumoftiziologie Botoșani

Manager cu acte în regulă la Spitalul de Pneumoftiziologie Botoșani

Unicul candidat înscris la concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului de Pneumoftiziologie Botoșani a promovat fără probleme.

Daniel Costel Buga, care a ocupat funcția de conducere și anterior, a obținut nota 9,89 la proiectul de management și 9,93 la abilități manageriale, având o medie finală de 9,91.

Candidatura actualului manager al Spitalului de Pneumoftiziologie, din municipiul Botoșani, pentru un nou mandat, a ridicat semne de întrebare pentru unele persoane. Într-o sesizare venită pe adresa redacției Stiri.Botosani.ro se arată că Daniel Costel Buga nu ar îndeplini condițiile prevăzute de lege pentru a ocupa un astfel de post, făcându-se referire la studiile acestuia.

Președintele comisiei de concurs, consilierul local Călin Bosovici, a precizat că au fost îndeplinite toate condițiile pentru participarea la acest concurs. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de colectare deșeuri electrice și electronice în municipiul Botoșani, iată care sunt punctele de colectare!

astăzi, 18:41
26

De ce să predai spre reciclare deșeurile de echipamente electrice?Deșeurile electrice și electronice conțin pe de-o parte substanțe periculoase pentru mediu și sănătate și pe de altă pa...

Botoșănean prins la ieșirea din oraș conducând fără permis o mașină cu numere false!

astăzi, 18:11
40

În cursul zilei de luni,29 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani –Biroul Rutier au oprit pe Șoseaua Iașului din municipiul Botoșani un autoturism condus...

Alexandra Huțu: „Pentru cinstirea veteranilor de război, continuăm și în acest an Concursul de eseuri „Eroul de lângă mine” (Foto)

astăzi, 17:20
41

Concursul este destinat elevilor botoșăneni și urmărește valorificarea și transmiterea experiențelor veteranilor de război botoșăneni și ale familiilor acestora în conștiința elevil...