1000 de botoșăneni s-au tratat anul acesta într-un spital din Iași!

Medicii din Iași spun că numărul foarte mare al pacienților din alte județe reflectă încrederea pe care aceștia o au în serviciile oferite.

1000 de botoșăneni s-au tratat anul acesta într-un spital din Iași!

La Spitalul Clinic de Urgenţă "Prof. Dr. Nicolae Oblu" din Iaşi au fost internate, în cursul anului 2023, peste 10.000 de persoane, 32 dintre acestea fiind din străinătate.

Managerul spitalului, dr. Lucian Eva, a declarat că majoritatea pacienţilor care au avut internare continuă în cursul acestui an, 5.500, sunt din municipiul Iaşi şi judeţul Iaşi. De asemenea, câte 1.000 de pacienţi sunt din judeţele Vaslui, Neamţ și Botoşani. De asemenea, 350 de pacienţi au fost din judeţul Galaţi şi circa 500 de pacienţi din judeţul Bacău.

Potrivit sursei citate, alţi 900 de pacienţi din celelalte zone ale României au fost internaţi la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

"Credem că asta reflectă în primul rând încrederea pe care pacienţii o au în echipa noastră medicală şi serviciile pe care le oferim", a declarat dr. Lucian Eva.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
2

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
292

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
239

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...