VIDEO. Mircea Diaconu, în vizită la Botoșani: Nu intenționez să mă înscriu într-un partid, ci vreau să rămân independent!

VIDEO. Mircea Diaconu, în vizită la Botoșani: Nu intenționez să mă înscriu într-un partid, ci vreau să rămân independent!

Mircea Diaconu, candidatul independent, susținut de ALDE și Pro România, a ajuns astăzi la Botoșani. El a mers pe Pietonalul Unirii, în zona muzeului, unde s-a întâlnit cu membrii celor două partide și a stat de vorbă cu trecătorii.

Deși beneficiază de susținerea a două partide, Diaconu nu a venit însoțit de liderii ALDE și Pro Romania și susține nici nu își dorește. El a menționat că nu intenționează să se înscrie într-un partid ci vrea să rămână independent.

”Am intrat în cursă pentru că speram ca de multă vreme niște lucruri să le spună și să le facă alții. Dar toată lumea joacă greșit, candidează pe logica ”eu, partidul meu”, ”eu, guvernul meu”. Rolul real al președintelui rămâne neîngrijit de 30 de ani, și el trebuie să fie  nepartizan, el trebuie să facă punte între părți, cineva trebuie să reprezinte cetățeanul în raport cu statul. Aceste vorbe nu se spun, am ieșit eu să le spun, să le explic, să le semnalez, rezultanta poate să fie alegerea în funcția respectivă, dar nu asta este ținta mea, pentru că ținta mea este să mă fac înțeles, alegerea în funcție ar fi o consecință”, a declarat Mircea Diaconu.

Iată și câteva imagini surprinse cu candidatul la președinția României.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Klaus Iohannis se pensionează din postul de profesor pe care l-a avut rezervat timp de peste 20 de ani!

astăzi, 13:14
24

Catedra de profesor de Fizică a președintelui Klaus Iohannis de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” din Sibiu a devenit vacantă și poate fi ocupată de un titular, scrie Ora ...

Ucrainean căutat de INTERPOL din 2019, depistat de polițiștii de frontieră din Botoșani!

astăzi, 12:22
32

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Racovăț au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie R. Ucraina, căutat internațional pentru săvârşirea infracțiunilor...

Deputat Alexandra Huțu, PSD: Masă sănătoasă pentru încă 1.503 elevi din Botoșani

astăzi, 12:11
48

Guvernul condus de președintele PSD, Marcel Ciolacu, a decis extinderea numărului de școli din județul Botoșani care vor asigura zilnic copiilor câte o masă. Astfel va crește numărul șc...