Victorie la 10 voturi: Costel Șoptică, reales președintele PNL. „Meritam acest lucru” (video)

Victorie la 10 voturi: Costel Șoptică, reales președintele PNL. „Meritam acest lucru” (video)

Deputatul Costel Șoptică a obținut un nou mandat de președinte al organizației județene Partidului Național Liberal (PNL) din Botoșani. El a revendicat un număr de 213 voturi, cu 10 mai multe decât contracandidatul acestuia, prefectul Dan Nechifor.

„Recunosc, sunt bucuros că am câștigat. Meritam probabil lucrul acesta. (...) În ultimele două-trei zile am avut presiuni extrem de mari. Domnule Nechifor, vă felicit, faceți parte din PNL. Vă aștept să depuneți adeziunea, ca să lămurim lucrurile. Partidul nostru a ieșit astăzi câștigător”, a spus Șoptică.

„Mulțumesc tuturor celor care m-au votat, a fost o competiție pe care nu o vedem la PSD. O competiție frumoasă, chiar dacă s-au spus lucruri care nu au fost întotdeauna la locul lor. În rest, să fie trei ani buni, să muncim și să ieșim câștigători la următoarele alegeri”, a afirmat Dan Nechifor.

Au fost 418 voturi valabil exprimate, raportat la 430 de membri cu drept de alegere. Au fost declarate nule două buletine de vot.

Peste 450 de membri ai PNL au participat la scrutinul de alegere a președintelui organizației județene, desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Botoșani. Evenimentul a fost caracterizat de tensiune.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Autoritățile evaluează distrugerile produse de furtuni pentru acordarea unor despăgubiri (video)

astăzi, 19:36
110

Autoritățile din județul Botoșani evaluează daunele cauzate în teritoriu de furtunile din ultimele zile, în vederea solicitării unor despăgubiri acordate de Guvern. 36 de localită...

ISU Botoșani nu are personal pentru misiuni de salvare subacvatice

astăzi, 18:49
79

În județul Botoșani nu există suficient personal pentru misiuni de salvare subacvatice, a declarat, marți, într-o conferință de presă, coordonatorul Inspectoratului Județean pentru...

Numărul cererilor aproape s-a triplat la Pașapoarte, instituția mărește capacitatea de operare (video)

astăzi, 18:13
96

Numărul de solicitări adresate Serviciului Public Comunitar de Evidență și Eliberare a Pașapoartelor Simple (SPCEEPS) din Botoșani aproape s-a triplat, în acest an, față de cel în...