Vezi candidații PNL Botoșani pentru alegerile locale din 2016!

Vezi candidații PNL Botoșani pentru alegerile locale din 2016!

Deși nu a trecut niciun an de la alegerile locale, PNL Botoșani a stabilit deja candidații pentru alegerile ce vor avea loc în 2016.

Decizia a fost luată în cadrul Biroului Permanent al PNL.

Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, în 2016 Florin Țurcanu va candida pentru un nou mandat, în timp ce pentru Primăria Botoșani candidatul stabilit este actualul viceprimar, Viorel Iliuță.

Pentru Primăria Dorohoi, candidatul va fi actualul viceprimar Constantin Burscu, iar la Darabani va intra în cursa pentru Primărie Liviu Hrimiuc.

La Bucecea va candida Bogdan Dăscălescu, iar la Săveni, Relu Târzioru va candida pentru un nou mandat, la fel și la Flămânzi, Dan Oloieru, în timp ce la Ștefănești va intra în cursă Florin Buțura.

"Așa e normal într-un partid. Când pierzi sau câștigi trebuie să îți desemnezi candidații chiar de a doua zi și să te apuci de treabă", a spus Florin Țurcanu, președintele PNL.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
346

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
369

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
224

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...