Vezi cine vrea să facă parte din conducerea PNL Botoșani!

Vezi cine vrea să facă parte din conducerea PNL Botoșani!

Mai mulți liberali și-au manifestat deja intenția de a-și depune candidaturile în vederea ocupării unei funcții în structura de conducere a organizației județene a PNL Botoșani, alegerile fiind programate pentru data de 28 aprilie.

Pentru funcția de președinte al organizației își va depune candidatura actualul lider, Florin Țurcanu.

Pentru cele nouă funcții de vicepreședinți intenționează să candideze Gheorghe Sorescu, Viorel Iliuţă, Roxana Anușca Ţurcanu, Constantin Bursuc (viceprimarul municipiului Dorohoi), Costel Şoptică, Verginel Gireadă,Viorel Grigoraş, Relu Târzioru şi Mihai Țurcanu.

Pentru funcția de secretarul coordonator al organizaţiei vacandida Stelian Pleşca, care și în prezent ocupă această funcție.

În plus, vor fi aleși și membrii Biroul Judeţean, fiind 29 de locuri.

La conducerea organizaţiei municipale a PNL pentru funcția de preşedinte va candida Viorel Iliuţă.

Pentru vicepreședinți își vor depune candidaturile Daniel Tupiluş, fost membru al PRM, Radu Judele, Florian Moruzi şi Alberto Gavrilescu.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
208

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
155

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1216

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...