USR a anunțat noul candidat pentru Primăria municipiului Botoșani și lista pentru Consiliul Local

USR a anunțat noul candidat pentru Primăria municipiului Botoșani și lista pentru Consiliul Local

În cadrul conferinței de presă desfășurate marți la sediul USR Botoșani, Andrei Drancă, președintele organizației județene, a anunțat candidatul pentru funția de primar al municipiului Botoșani și persoanele desemnate pentru Consiliul Local din partea partidului.

Pentru funcția de primar al municipiului Botoșani a fost desemnat Marcel Gheorghiță, principalul adversar al lui Gelu Graur la alegerile interne din partid. Inițial acesta ieșise pe locul doi, însă după excluderea lui Graur, acesta a rămas unicul candidat.

Inginer de profesie, Marcel Gheorghiță a intrat în USR în 2016.

Persoanele desemnate pentru a ocupa un loc in cadrul Consiliului Local sunt:

1. Raluca Curelariu, care ocupă poziția adoua de pe listă

2. Mihaela Axinte, de profesie inginer, lucrează în domeniul cadastrului din 2015 și susține că nu a fost favorizată în niciun fel prin prisma relației de rudenie pe care o are cu Andrei Drancă. Aceasta ocupă poziția a treia pe listă

3. Andrei Turcoman, membru USR din 2019, este licențiat în Drept, având o experiență de opt ani în cadrul Poliției Române de unde a demisionat, lucrând în prezent ca ofițer de securitate maritimă din 2014. Ocupă poziția a patra pe listă.

4. Andrei Petrariu, psiholog de profesie, a lucrat în mai multe fundații și a fost implicat în acte de voluntariat. Se află pe a cincea poziție în listă.

5. Dan Burlacu, interesat de proiectele SMART, pe care intenționează să le implementeze și în județul Botoșani. Ocupă poziția a șasea pe listă.

6. Florin Tudose, licențiat în Economie și masterand în Marketing, este membru USR din 2019. Acesta se află pe poziția a șaptea pe listă.

Toți membrii desemnați au fost votați și validați de Adunarea Generală a Filialei din Botoșani.

(Anca Savel)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

astăzi, 20:15
1

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

astăzi, 19:33
26

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

astăzi, 19:14
25

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...