Un deputat din Botoșani o contrazice pe Rodica Boancă: Vezi cum au votat senatorii ”Legea Alexandra”!

Proiectul de lege face referire la implementarea unui program național de suport pentru pacienți, prin punerea la dispoziția pacienților și a aparținătorilor a unui Număr Unic Național la care să se depnă petiții și sesizări.

Un deputat din Botoșani o contrazice pe Rodica Boancă: Vezi cum au votat senatorii ”Legea Alexandra”!

Amintim că, în cursul zilei de ieri, senatoarea independentă Rodica Boancă a acuzat”votul de respingere a fost dat în unanimitate, ceea ce înseamnă că atât AUR, cât și USR, au votat contra unei legi care trebuia să creeze un număr unic unde pacienții sau aparținătorii să poată reclama în timp real abuzurile din spitale, șpăgile cerute, relele tratamente etc.”. Este vorba, însă, despre votul din Comisia de Sănătate a Senatului.

Reacția a venit de la deputatul AUR de Botoșani, Radu Vicențiu Grădinaru.

”Colegii senatori de la AUR au votat contra raportului de respingere, și nu cum s-a vehiculat în presă, împotriva Legii Alexandra. Senatul a fost prima cameră sesizată. Mentionez că senatorii AUR au votat contra raportului de respingere, așa cum reiese din foto atașat!”, a precizat deputatul botoșănean.

Cu mențiunea, însă, că declarația senatoarei Rodica Boancă făcea referire la Comisia de Sănătate a Senatului, unde a fost respinsă legea în unanimitate! Comisia de Sănătate nu are 15 senatori USR, ci în funcție de algoritm, sunt 2 sau 3 de la USR, 1 de la AUR!, transmite senatoarea Rodica Boancă.

Imagine transmisă de deputatul AUR Botoșani:


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Armata a reușit să ocupe doar jumătate dintre locurile scoase la concurs: Proba fizică, cea mai dificilă!

astăzi, 08:35
13

Ministerul Apărării Naționale a publicat datele primei serii de recrutare-selecție a soldaților profesioniști în Armata României din acest an și 60% dintre posturile scoase la concu...

Iftime este recunoscător: ”M-a salvat Mailat, minunea asta de copil!” / ”Cu Andone și cu echipa asta mă luptam la orice loc!”

astăzi, 08:08
224

FC Botoșani a trecut de Dinamo, scor 2-1, după un meci nebun. Prima repriză a durat mai bine de o oră, iar în ea Dinamo și-a dat un autogol, a marcat de două ori, dar doar o reușită a fo...

Viața cruntă a unei bunici din Botoșani: ”Oamenii bolnavi nu merită să fie umiliți astfel!” (Foto)

astăzi, 07:42
512

Bătrâna are nevoie de alimente, scutece cu scai mărimea L, produse de igienă (mai ales șervețele umede), haine lejere din bumbac XL (mai ales pantaloni), un pat medical electric sau orice p...