Un deputat din Botoșani o contrazice pe Rodica Boancă: Vezi cum au votat senatorii ”Legea Alexandra”!

Proiectul de lege face referire la implementarea unui program național de suport pentru pacienți, prin punerea la dispoziția pacienților și a aparținătorilor a unui Număr Unic Național la care să se depnă petiții și sesizări.

Un deputat din Botoșani o contrazice pe Rodica Boancă: Vezi cum au votat senatorii ”Legea Alexandra”!

Amintim că, în cursul zilei de ieri, senatoarea independentă Rodica Boancă a acuzat”votul de respingere a fost dat în unanimitate, ceea ce înseamnă că atât AUR, cât și USR, au votat contra unei legi care trebuia să creeze un număr unic unde pacienții sau aparținătorii să poată reclama în timp real abuzurile din spitale, șpăgile cerute, relele tratamente etc.”. Este vorba, însă, despre votul din Comisia de Sănătate a Senatului.

Reacția a venit de la deputatul AUR de Botoșani, Radu Vicențiu Grădinaru.

”Colegii senatori de la AUR au votat contra raportului de respingere, și nu cum s-a vehiculat în presă, împotriva Legii Alexandra. Senatul a fost prima cameră sesizată. Mentionez că senatorii AUR au votat contra raportului de respingere, așa cum reiese din foto atașat!”, a precizat deputatul botoșănean.

Cu mențiunea, însă, că declarația senatoarei Rodica Boancă făcea referire la Comisia de Sănătate a Senatului, unde a fost respinsă legea în unanimitate! Comisia de Sănătate nu are 15 senatori USR, ci în funcție de algoritm, sunt 2 sau 3 de la USR, 1 de la AUR!, transmite senatoarea Rodica Boancă.

Imagine transmisă de deputatul AUR Botoșani:


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
332

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
470

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
596

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...