AUR anunță „moartea democrației” și organizează un „priveghi” în fața sediului PSD din Botoșani!

Partidul spune că acțiunea este organizată drept răspuns la tentativa PSD de a comasa alegerile europarlamentare cu cele locale.

AUR anunță „moartea democrației” și organizează un „priveghi” în fața sediului PSD din Botoșani!

Partidul AUR anunță moartea democrației și organizează un „priveghi” ca răspuns la tentativa neconstituțională a PSD de a comasa alegerile europarlamentare cu cele locale.

Astfel, atât la nivel național, cât și la nivel local va avea loc un protest în acest sens. La Botoșani acțiunea se va desfășura în fața sediului PSD, miercuri, începând cu ora 18:00.

Astăzi, miercuri, 7 februarie, începând cu ora 18:00, se va desfășura un protest în fața sediului PSD din municipiul Botoșani. Protestul este organizat la nivel național, este un priveghi simbolic la moartea democrației, ca răspuns la tentativa neconstituțională a PSD de a comasa alegerile europarlamentare cu cele locale”, au transmis reprezentanții AUR Botoșani.

La protest vor participa membri și simpatizanți AUR, aceștia se întâlnesc la 17:00 la sediu, intervalul autorizat pentru protest fiind 18:00 – 19:00.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
36

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
65

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
125

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...